Vanuit het wehkamp affiliate programma gaan we een nieuw commissiemodel introduceren vanaf woensdag 15 februari 2017 om 00.00 uur. Commissies die voor dinsdag 14 februari 2017 23.59 zijn geregistreerd worden gekeurd volgens het huidige commissiemodel. In deze post vind je meer informatie over de hoogtes van de nieuwe commissies.

Voortdurend zijn we op zoek naar manieren om ons affiliate programma te optimaliseren. Meestal gaat dat om kleine verbeteringen, soms om grote. In deze post willen we je graag informeren over een grote verandering: we gaan over naar een nieuw commissiemodel.

Van standaardcommissies naar bonusmodel
Het huidige commissiemodel is erg ingewikkeld en enigszins verouderd. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om een nieuw commissiemodel te ontwikkelen. Een commissiemodel waarmee we recht doen aan de inzet en toewijding van onze publishers. De nieuwe commissiestructuur kun je hieronder bekijken.

1

Het nieuwe commissiemodel heeft voor iedere publisher een ander effect. Tegelijkertijd biedt het vooral heel veel extra kansen.

Schrijf je nu in voor een premium partnership
We willen je graag helpen nog meer uit ons affiliate programma te halen. Daarvoor hebben wij een premium partnership programma ontwikkeld. Je bent van ons gewend dat we af en toe extra budget beschikbaar hebben om extra promotie in te kopen. Dat gaan we structureel plannen. Samen zullen we groeidoelstellingen bepalen, op maat gesneden deals ontwikkelen en de beste manier vinden om jou hiervoor uit te betalen.

Lijkt dit je wat? Vul nu dit formulier in. Als je voor ons premium partnership in aanmerking komt, informeren we je binnenkort uitgebreid over de mogelijkheden. Let wel: het premium partnership betekent een upgrade van onze huidige samenwerking. Als je het formulier niet invult dan, betekent dit niet het einde van onze samenwerking. Die loopt gewoon door.

Vanaf wanneer gaat het nieuwe commissiemodel in?
Het nieuwe commissiemodel is vanaf woensdag 15 februari 2017 van kracht. De commissie die verdiend is tot 14 februari 2017 23.59 uur zullen we uiteraard uitbetalen volgens het huidige commissiemodel. Alles wat hierna volgt, zal volgens het nieuwe commissiemodel worden uitgekeerd.

We horen graag van je wat je van ons vernieuwde commissiemodel vind en of je open staat voor een premium partnership. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit om onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen!

Adverteerder: Wehkamp (18158)
Commissie: tot 8%
Website: www.wehkamp.nl
Informatie: Bekijk programma informatie

Inloggen in uw publisher account

Voor meer info of vragen kun je contact opnemen met Charlotte Vermeer (accountmanager) via [email protected]

 

2017-02-14