Tradedoubler Update Corona Virus (Covid-19)

Corona Virus neemt elke dag nieuwe wendingen en vormen aan. Tradedoubler volgt de situatie in elk land op de voet. Gezien de huidige situatie en adviezen in de verschillende landen werken de meeste medewerkers vanuit huis. Dit verzekert onze sociale plicht om de verspreiding van het virus in te dammen en de gezondheid van onze medewerkers te beschermen.

Wat betekent dit?

Onze medewerkers werken voor onbepaalde tijd thuis, omdat het moeilijk te voorspellen is hoe lang dit zal duren of hoe het virus zich in elk land zal ontwikkelen. Afhanklijk van de situatie kunnen wij u in de nabije toekomst meer inzicht geven. Thuiswerken zal onze aanpak in performence marketing niet veranderen. Onze medewerkers zijn nog steeds beschikbaar via de gebruikelijke communicatiekanalen en kunnen u op elke moment van dienst zijn. We zullen in contact blijven met elkaar en beschikbaar zijn om uw bedrijf te blijven ondersteunen en te laten groeien. Zelfs in deze uitdagende tijden.

Hieronder delen wij de stappen die wij nemen als reactie op de uitbraak van het coronavirus (COVID-19), inclusief hoe wij onze klanten blijven bedienen.

Onze reactie op Covid-19

1. Constante service van hoge kwaliteit: er zullen geen onderbrekingern zijn in service of integraties als gevolg van de COVID-19 uitbraak. In ruil daarvoor vragen wij u in deze onvoorspelbare tijd uw medeleven

2. Afspraken: online kunnen afspraken doorgaan. Zij zullen de face-to-face afspraken vervangen, zowel intern als extern. Vanwege de reisbeperkingen neemt ons team graag deel aan geplande vergaderingen online.

3. Business as usual: wij kunnen ervoor zorgen dat wij net zo efficient werken als altijd, ook als onze medewerkers op afstand werken. Verder hebben wij stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat u hetzelfde service niveau en dezelfde toegankelijkheid tot ons platform zult behouden.

4. Tracking en platform: onze systemen en platformen zijn allemaal ingesteld met de nodige beveiliging. (Cloudservice van Google en Amazon) Wat betekent dat alle systemen op afstand kunnen worden beheerd en kunnen worden bedient. Een werkeldwijde werkgroep volgt de situatie dagelijks samen met landspecifieke teams. Zij zorgen ervoor dat onze systemen zoals gewoonlijk beschikbaar zijn.

5. Communicatie: wij zullen contact blijven houden met elkaar en normaal beschikbaar zijn en blijven om uw lopende activiteiten te blijven ondersteunen en verder te groeien.

Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

 

2020-03-17