Tradedoubler lanceert Chrome Extension en meer nieuwe features voor de Publisher Interface

In December heeft Tradedoubler een Google Chrome Extension gelanceerd voor publishers welke toegang biedt tot hun account en beschikbare programma’s. Altijd en overal! Daarnaast hebben wij een Digital Wallet Report toegevoegd om meer transparantie te bieden op de betaling status van Digital Wallets.

Nieuwe features in detail:

Chrome Extension

De Chrome Extension biedt snelle toegang tot uw publisher account met een uitgebreid overzicht van de totale inkomsten, statistieken en Tradedoubler programma’s. Daarnaast kunnen publishers eenvoudig een aanvraag indienen voor toegang tot programma’s en een deeplink rechtstreeks in de tool genereren.

 

Dashboard

Eenvoudig overzicht van uw ‘totale inkomsten’ inclusief ‘accountsaldo’, ‘klaar voor betaling’ en ‘wachtend op betaling’. Er worden nog meer inzichten beschikbaar gesteld via statistieken, waaronder het aantal vertoningen, clicks, leads, sales en commissie in real time en één maand terug.

Programma’s

Met de extensie kunnen publishers nu direct in hun Google Search inzien of een adverteerder een Tradedoubler adverteerder is. Tevens is het voor publishers nu heel eenvoudig om zich aan te melden bij nieuwe programma’s. Via elke browser en op ieder moment. Bovendien kunnen publishers de commissiestructuur direct inzien.

Deep Link Generator

Wanneer een programma een Tradedoubler programma is, wordt het volgende weergeven op de website van de affiliate.

Kies eenvoudig één van uw sites, stel uw EPI waarden in en pak uw link of deeplink. De overgenomen link verandert onmiddellijk wanneer men de productpagina bezoekt.


De Chrome Extension is nu beschikbaar via de Google Chrome Webstore!

Digital Wallets Rapportage

Veel publishers werken met tenancies/fixed fees voor exposure. Wij groeperen deze onder de term Digital Wallets. Afgelopen maand hebben wij twee extra velden toegevoegd aan de rapportages: positieve Digital Wallets en negatieve Digital Wallets.

Deze maand lanceren wij een Digital Wallets report met informatie over alle gemaakte / toegevoegde Digital Wallets. In deze rapportage kunnen publishers filteren op betalingsstatus. Dit maakt het voor publishers nog overzichtelijker! Filteren kan bijvoorbeeld op reeds uitbetaalde of nog openstaande Digital Wallets.

De Digital Wallets rapportage is in de interface inzichtelijk voor alle rollen alsmede via de API.

Voor overige vragen of support betreffende de nieuwe features neemt u contact op met uw publisher manager via [email protected].

 

2019-12-09