We willen je graag informeren over de enorm leuke collectie van TOMS in samenwerking met Oceana! Niet alleen helpt TOMS een mens in nood met elke gekochte paar schoenen, ze helpen nu ook onze oceanen beschermen!

Over de TOMS + Oceana collectie

Shop TOMS en Oceana collectie voor limited edition vegan walvisschoenen geïnspireerd op de herstellende populaties van grijze walvissen en bultruggen en hun migratieroutes. Er zijn negen verschillende modellen voor heren, dames en kinderen, voorzien van borduursel, aquarelprints en migratiekaarten. Deze Classics en Culver schoenen voor dames, heren en kinderen steunen het werk van Oceana om de walvis te beschermen. Daarnaast geeft TOMS zoals altijd voor elk paar schoenen dat je koopt één paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. One for One®

Meer informatie: http://www.shoptoms.nl/the-toms-animal-initiative/oceana-collection

#STOPOVERBEVISSING

Overbevissing kan de voedselvoorziening van walvissen in het gedrang brengen en de kilometerslange vangnetten kunnen walvissen en andere zeedieren vestrikken en doden. Oceana werkt aan de bestrijding van die problemen. Oceana werd opgericht in 2001 en is de grootste internationale organisatie met als hoofddoel onze oceanen zo overvloedig te laten zijn als vroeger. TOMS is trots Oceana te steunen bij hun activiteiten om walvissen en andere zeedieren te beschermen.

De standaard CPA is 7%, heb je mogelijkheden tot extra exposure dan kan dit tot 10% oplopen. Neem dan vooral contact met ons op!

Succes met de promotie!

Adverteerder: TOMS (270997)
Commissie: – 7% standaard
– verhoging tot 10% mogelijk bij extra visibility
Website: http://www.shoptoms.nl
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2018-02-22