Succes aspecten voor het jaar 2022

Performance all the way – dat is de motto van het jaar. In 2022, willen wij jullie helpen om jullie omzet te verhogen. Laat ons de belangrijkste succes factoren tonen die essentieel zijn voor de groei van uw prestaties.

Dit zijn de success factoren in 2022

Cashback en Coupons zijn Koning

Ja, dat klopt – coupons en cashbacks partners zijn de sterkste verkoop boosters. Het is omdat ze gefocust zijn op sales. Met de juiste mix van partners en hun gevarieerde toepassingsmogelijkheden en promoties, elke program van een partner is zeer goed vastgesteld en bereikt succes. Daarnaast, we adviseren aan alle adverteerders om hun eigen zichtbaarheid te vergroten tijdens de piekuren door middel van extra plaatsingen.

 

Top of mind met Google CSS

Google CSS is nu zeer goed opgericht en een integraal onderdeel van vele professioneel beheerder partnerprogramma’s. Geen wonder, want CSS wordt altijd gebruikt om klanten te overtuigen om te kopen en om de traffic van niche producten te leveren.

Content  = Sale

Door promoten in een professionele omgeving, u verhoogt uw bekendheid en contact. Met gerichte plaatsingen, advertorials en content ads, kunt u extra doelgroepen en gebruikers aanspreken, waardoor uw conversies ook gaat stijgen.

Word of Mouth & Bekendheid met Influencer Marketing

Aanbevelingen zijn de oudste vorm van marketing, echter werken ze nog steeds erg goed tot nu toe. Elke partner programma profiteert van opbouwen van een eigen community van merkambassadeurs, die continu hun producten plaatsen op social media posts en een permanent stream van referral traffic leveren. Door middel van metapic, kan dat gedaan worden zonder ingewikkelde coördinatie via product feeds en slimme tools die het maken van content veel gemakkelijker maken.

Prestatie all the way

Door het juiste gebruik van verschillende soluties die affiliate marketing aanbiedt, wij bieden u aan met een goede toegevoegde waarde en helpen wij u uw affiliate programma’s te laten groeien. Dat is ook zeker onze focus in 2022.Door het juiste gebruik van verschillende soluties die affiliate marketing aanbiedt, wij bieden u aan met een goede toegevoegde waarde en helpen wij u uw affiliate programma’s te laten groeien. Dat is ook zeker onze focus in 2022.

Bovendien, zijn we continu bezig met het uitbreiden van onze portfolio voor performance marketing soluties. Beginnen met premium media cooperaties, social media partnerships zoals Tiktok, influence marketing met metapicTD Programmatic, search, App-Installcustomer service en terugwinnen met loyalty, cashback en remarketing.

Wij maken performance marketing intelligent en diverse met onze mogelijkheden.

Neem daarom contact op met onze experts en verhoogt uw omzet >>