Gratis verzending – Super prijzen – Bonuspunten

“Waarom moeten games zo duur zijn?” “We moeten in staat zijn videogames goedkoper te verkopen” Uit deze twee gedachten is Coolshop in 2003 ontstaan. Coolshop is de grootste Deense online winkel en een van de grootsten in de Scandinavië. Momenteel is Coolshop actief in 7 landen.

Coolshop heeft meer dan 200.000 games op voorraad, klaar om te worden verzonden op de dag dat ze worden besteld.

Het begon allemaal bij video games, maar ondertussen verkoopt Coolshop ook andere producten zoals tuinartikelen, kleding, elektronica en nog veel meer. Elke week worden er nieuwe producten toegevoegd om te garanderen dat iedereen vindt wat ze nodig hebben.

De bouwstenen van Coolshop zijn De Magische Vijf Punten:
“We zouden de beste willen zijn op basis van prijs, service, informatie, veiligheid en aanbod.” Maar daar stopt het natuurlijk niet, we streven voortdurend naar het leveren van kwaliteit. “Waarom zouden we de klant 5000 gelijkaardige items laten zien als we de 3 besten kunnen laten zien?”

Winkelen moet makkelijk, leuk en informatief zijn. Belangrijker winkelen bij ons moet niet zijn zoals het lezen van de achterkant van de doos zoals in de winkel. Dat is de reden waarom Coolshop gratis verzending op alle orders aanbiedt!

Coolshop heeft meer dan 1 700 000 klanten! Jaar na Jaar blijven we groeien en blijven we kwaliteit leveren aan tevreden klanten.

 

Veel succes met de promotie van Coolshop!

Adverteerder: Coolhop (276027)
Commissie: 5%
Website: https://www.coolshop.nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

Inloggen in uw publisher account
Voor meer info of vragen kunt u contact opnemen met Response NL via [email protected]

 

2017-02-21