Beste Affiliate,

Wij zijn erg enthousiast en trots om (eindelijk) onze gloednieuwe Affiliate Widgets met jullie te delen. Ze zijn direct beschikbaar en klaar om te implementeren op je website via Tradedoubler. Zie hieronder een voorbeeld:

Skyscanner’s Multi-Vertical Zoek Widget gebruikt alle zoekmogelijkheden die we aanbieden, dus vlucht, hotel en autoverhuur zoeken in één handige widget. Door deze widget in je website te implementeren, geeft je de bezoeker een snelle manier om de ideale reis te zoeken en als affiliate is het een gemakkelijke en snelle manier om redirects te converteren.

Skyscanner’s Insider Tips Widgets gebruikt onze uitgebreide databank om een duidelijk overzicht te geven aan de bezoeker met statistische informatie over vluchten, zoals de goedkoopste maand om te vliegen en een inschatting van de prijs voor een specifieke route. Deze widgets zijn allemaal aanpasbaar, dus je kunt het land, taal en de valuta aanpassen. Uiteraard kun je ook het vertrek vliegveld en de bestemming aanpassen!

Om deze widgets aan je pagina toe te voegen, ga je naar de Ads sectie in de oude Tradedoubler interface, hier vind je onder de widget onder “deeplink generator”. Het is belangrijk dat je dit doet via het netwerk, zodat de tracking juist is (binnenkort is deze ook beschikbaar in de nieuwe interface).

Mocht je vragen hebben over de widgets of de implementatie hiervan, neem contact op: [email protected]

 

2019-07-08