Beste Affiliate,

In 2017 tijdens het weekend van Black Friday en Cyber Monday had Skyscanner een deal pagina ingericht om de beste deals te laten zien van alle vliegmaatschappijen, hotels en autoverhuurbedrijven. Dit was een groot succes met 197,000 unieke bezoekers alleen al op vrijdag en gemiddeld completeerde 31,16% hun zoektocht. Dit jaar maken we dit ook mogelijk voor de Nederlandse website.

Skyscanner gaat een nieuwe en verbeterde Black Friday & Cyber Monday deals pagina creeren voor Nederland voor 2018. Voor de eerste keer zal deze ook beschikbaar zijn voor affiliates om hier naar toe te linken, met een fantastische kans om hoge commissie hierop te pakken!

Wij doen het harde werk!
Wij gaan onze reisvergelijkingstechnologie gebruiken om de juiste data bij elkaar te zetten. Daardoor kunnen wij de beste deals van al onze partners op een pagina krijgen, handig en gemakkelijk!
Onze travel experts gebruiken historische data om te zorgen dat we de beste deals kunnen laten zien aan onze reizigers.

Wat kunnen wij bieden?
Verhoogde Commissie – elke affiliate die er mee akkoord gaat verkeer direct te sturen naar onze Black Friday & Cyber Monday deal pagina, zal 70% commissie ontvangen van vrijdag 23 november tot 27 november, 2018.
Nieuwe design Banners – Nieuwe banners om voor deze gelegenheid staan binnenkort klaar in Tradedoubler!

Adverteerder: Skyscanner (224457)
Commissie: tot 60%
Website: http://www.skyscanner.nl
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2018-11-07