Vanaf vandaag zijn alle soorten publishers toegestaan op het travel programma RCN Vakantieparken! Nog niet aangemeld? Meld je dan nu hier aan!

Met 17 vakantieparken op de mooiste plekjes in Nederland en Frankrijk heeft RCN Vakantieparken veel te bieden. Op de parken van RCN vindt u allerlei soorten ruime kampeerplaatsen, zelfs met eigen boomhut of privé sanitair. Daarnaast is er een ruime keuze in accommodaties: comfortabele stacaravans, riante vakantiehuizen, chalets, Finse lodges, appartementen, safaritenten en luxe bungalows. Uiteraard zijn de RCN Vakantieparken ook voorzien van veel faciliteiten, zoals zwembaden, bowlingbanen, klimparken, sportfaciliteiten en restaurants. De RCN Vakantieparken zijn niet voor niets al meer dan 60 jaar erg geliefd bij gezinnen met kinderen en 50plussers.

Meld je nu hier aan om RCN Vakantieparken te promoten!

Commissiestructuur:
General (1 – 5  sales): 3,5%
Zilver (6 – 20 sales): 4,5%
Goud (21 + sales): 5,5%

Promoot RCN Vakantieparken direct met deze aantrekkelijke winteraanbieding:
Een midweek of weekend weg voor maar € 159. Liever een week weg? Dat kan al voor € 269. De reserveringskosten zitten daar al bij inbegrepen.

  1. Kies jouw favoriete Nederlandse RCN Vakantiepark.
  2. Zorg dat jouw verblijf van een weekend, midweek of week valt in de periode tot 23 maart 2018.

Trackinglink: http://clk.tradedoubler.com/click?p=280251&a=%START_LOOP%SITE_ID%END_LOOP&g=0&url=https://www.rcn.nl/nl/winteraanbieding

Succes met de promotie!

Adverteerder: RCN Vakantieparken (280251)  
Commissie: 3,5% tot 5,5%
Website: https://www.rcn.nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2018-01-16