Onderstaand vind je twee nieuwe acties van Philips. Oral health is een tijdelijke campagne die loopt van 20 t/m 26 maart 2017. De koffie campagne is een doorlopende campagne.Er is nieuw bannermateriaal beschikbaar toegespitst op de koffieproducten.

Oral HealthCare day
Rondom de dag van de mondgezondheid (20 maart) heeft Philips een tweetal leuke acties voor je gebit!
Zo kun je bij aankoop van een Philips Sonicare Healthywhite tandenborstel een Philips Airfloss bijbestellen met 50% korting! De Airfloss wordt automatisch toegevoegd aan de winkelmand bij bestelling van een Philips Sonicare Healthywhite.
landingspagina: https://www.shop.philips.nl/persoonlijke-verzorging/elektrische-tandenborstels/healthywhite/c/HEALTHYWHITE_ORAL_CARE_SU?origin=2_nl_nl_wohd_affiliate

Ben je al in het bezit van een Philips Sonicare? Vergeet dan niet regelmatig je opzetborstels te vervangen. Nu koop je bij Philips alle Sonicare opzetborstels met 25% korting met de kortingscode WOHD2017.  Er is bannermateriaal voor de Oral Healthcarecampagne  te vinden.

Beide acties gelden van vrijdag 17 maart tot en met zondag 26 maart.

Koffie
Philips heeft een assortiment met kwalitatief hoogstaande koffieapparaten en accessoires voor de lekkerste koffie. Niet alleen Senseo apparaten, maar ook (volautomatische) espressomachines van Philips en Saeco. Niet voor niets is Philips volgens Euromonitor de nummer 1 van Europa wat koffiemachines betreft. Regelmatig zijn er leuke kortingen en cashback acties te vinden op producten in het koffie assortiment. Profiteer mee en promoot de koffiemachines van Philips.

Veel succes met de promotie.

Adverteerder: Philips (135604)
Commissie: tot 9%
Website: http://www.philipsstore.nl/store/
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2017-03-20