Hierbij een aantal nieuwe adverteerders in de spotlight, het zijn uiteenlopende programma’s van Travel tot aan Food & Drink. Voor ieder wat wils! Past het bij je site? Meld je dan direct aan en start de promotie.

Heineken The Sub (276060)

THE SUB is hét gemakkelijke thuistap systeem van Heineken in verschillende stijlvolle designs, waardoor de thuistap past in elke keuken. Naast THE SUB thuistaps en TORPS zijn er in de webshop accessoires te koop.

Commissie: 10% tot 15% op de SUB en accessoires en 5% op de Torps

Publisher types: alle types toegestaan

Doelgroep: voornamelijk mannen maar ook vrouwen op zoek naar een geschikt cadeautje voor hun partner, vader, broer, zwager…

Meld je nu aan

1

RCN vakantieparken (280251)

17 mooie vakantieparken op de leukste plekjes van Nederland en Frankrijk waarop allerlei soorten accommodaties te vinden zijn zoals stacaravans, vakantiehuizen, chalets, safaritenten en luxe bungalows. De parken hebben allen veel faciliteiten zoals zwembaden, bowlingbanen, klimparken en restaurants.

Commissie: 3.5% tot 5.5%

Publisher types: alle types toegestaan, behalve kortingscode- en cashbacksites

Doelgroep: gezinnen met kinderen en 50 plussers

Meld je nu aan

2

NA-KD (280244)

NA-KD is een globale modesite die over de hele wereld verkoopt. Zij mixen hun eigen merk, NA-KD, met vooraanstaande externe merken zoals For Love and Lemons, Calvin Klein, Levi’s, Ray-Ban en circa 150 anderen. Daarnaast hebben ze een omvangrijke vintage collectie.

Commissie: 8% tot 14%, kortingscodesites 5% en cashbacksites 10%

Publisher types: alle types toegestaan

Doelgroep: vrouwen geïnteresseerd in fashion & retail

Meld je nu aan

3

AMOMA.COM (277939)

Het derde online reserveringsplatform voor hotels, werd opgericht om reizigers over de hele wereld de beste hotels aan onklopbare prijzen aan te bieden. Trendy herberg of luxueus resort? AMOMA.com heeft het allemaal. Reizigers krijgen ook nog eens waar voor hun geld via een van de regelmatige promotiecampagnes met kortingen tot 60%.

Commissies: 8%

Publisher types: alle types toegestaan, keyword policy open (contacteer ons voor meer informatie)

Doelgroep: reisgrage mannen en vrouwen die tevens prijsbewust zijn.

Meld je nu aan

4

iDeal of Sweden (282096)

Een Zweedse mode en lifestyle merk voor mobiele telefoon accessoires, het merk staat voor kwaliteit, design en functionaliteit. Alle producten zijn in-house ontwikkeld en van de nieuwste modetrends geïnspireerd.

Commissies: 10% tot 14%

Publisher types: alle types zijn toegestaan behalve kortingscodesites.

Doelgroep: Vrouwen geïnteresseerd in fashion & retail

Meld je nu aan

5

Indien je verdere vragen hebt, of het soort adverteerder dat jij graag wilt promoten zit er niet bij, neem dan vooral contact met ons op.

Succes!

Met vriendelijke groet,

Tradedoubler

 

2017-07-12