Voyages-sncf.com – KOPLOPER IN DE ONLINE VERKOOP VAN TREINTICKETS IN EUROPA

Vergoeding: 5%

Voyages-sncf.com is de officiële online distributeur van SNCF-treintickets en specialist in Europese hogesnelheidstreinen (TGV-europe).

Wie zijn wij?
Voyages-sncf.com is de officiële online distributeur van SNCF-treintickets en specialist in Europese hogesnelheidstreinen (TGV-europe). De groep is sinds 2008 actief in 9 landen* en heeft een compleet aanbod op het gebied van treinreizen met treinen die op het grondgebied van Frankrijk rijden, maar ook daarbuiten (Thalys, Eurostar, Elipsos, TGV Lyria, TGV Frankrijk-Spanje …). Hierdoor stelt ze reizigers in staat om op hoge snelheid door heel Europa te reizen.
In 2013 werd TGV-europe samengevoegd met Voyages-sncf.com. Onder één merk kan Voyages-sncf.com haar klanten in heel Europa hetzelfde serviceniveau bieden: een uitgebreid aanbod, een perfect afgestemd, sterk en flexibel netwerk dat is toegesneden op de gebruiker met een website in meer dan 13 versies en mobiele apps in 6 talen.
*België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland

Waarom zou u zich bij ons aansluiten?
Door u aan te sluiten bij het affiliateprogramma Voyages-sncf.com wordt u de partner van één van de populairste spelers in het online landschap. Dit zijn wij deels vanwege onze nadrukkelijke aanwezigheid door middel van reclame, maar vooral dankzij de kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten.
Beschrijving van het programma

De voordelen van Voyages-sncf.com
Een compleet en gevarieerd aanbod voor uw websitebezoekers:

  • een innovatief digitaal aanbod: een website in 13 versies, apps en meertalige mobiele sites (12 talen)
  • diensten van hoge kwaliteit: beveiligde betalingen, loyaliteitsprogramma’s, e-tickets, service na aankoop en callcenter
  • een ruime keuze in promoties, last-minute aanbiedingen en speciale acties die het hele jaar door worden vernieuwd!

Vergoeding: 5%

Wacht niet langer en sluit u bij ons aan!

Adverteerder: Voyages SNCF (282683)
Commissie: 5%
Website: http://voyages-sncf.com
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2017-09-07