Tradedoubler heeft een nieuw programma: Tuinland.nl!

Tuinland is een tuincentrum met 4 vestigingen en een webshop. Hun winkels vind je in Assen, Groningen, Wilp en Zwolle. Ze noemen hun vestigingen ook wel ‘belevingswinkels’. In de webshop vind je een deel van het Tuinland assortiment. Wekelijks hebben ze in de shop interessante acties en aanbiedingen.

Tuinland’s visie
“Wij willen vanuit de liefde voor groen verder bloeien in het aanbieden van een kwalitatief inspirerend groen wonen assortiment met woon- en tuincollecties die passen bij de tuin- en thuisbeleving van onze klanten in de komende jaren.”

Tuinland’s missie
“Wij zijn elke dag bezig om met deskundige, eerlijke en vriendelijke medewerkers, klanten te helpen om hun tuin, terras, balkon en woning, tegen een scherpe prijsstelling, sfeervol in te richten. Wij geven invulling aan de groene woning en een tuin om in te wonen. Tuinland wil als familiebedrijf en met onze regionale betrokkenheid, die winkelbeleving bieden aan klanten waardoor zij plezier beleven aan hun bezoek bij Tuinland. Wij vinden het fijn om tevreden klanten snel weer terug te zien en geloven in onze producten.”

Klik hier om je direct aan te melden voor het programma!

Voorwaarden en commissies

De volgende publisher typen zijn toegestaan op het programma:

* Bloggers
* Content
* Email
* Display
* Vergelijkers
* Social Media
* Vertical
* Kortingscod
* Cashback

De publisher commissie bedraagt 6% per sale.

Voordelen van het programma

* Wekelijks interessante acties en aanbiedingen
* Aantrekkelijke commissies
* Snelle screening
* Moderne webshop
* Datafeed beschikbaar

Klik hier om je direct aan te melden voor het programma!

Succes met de promotie!

 

 

2020-10-27