Live bij Tradedoubler: Refurbished.nl!
Vanaf vandaag is het mogelijk Refurbished.nl te promoten via Tradedoubler! Refurbished.nl is een van de marktleiders op gebied van refurbished Apple en Samsung. Op refurbished.nl vindt de consument de beste kwaliteit op één plek.

De consument kiest op refurbished.nl een product, selecteert een van de beschikbare opties zoals geheugen of kleur en refurbished.nl bekijkt het aanbod bij de beste refurbished merken en toont het goedkoopste aanbod, wat direct uit voorraad leverbaar is. Zo heeft refurbished.nl het grootste aanbod van Nederland & België. Mede hierdoor zorgt vindt de consument altijd wat het zoekt, wat resulteert in hoge conversie.

De refurbished producten worden aangeboden in 3 gradaties, A-, B- en C-grade, gevisualiseerd met 3, 4 of 5 sterren. A staat voor zo goed als nieuw, B voor lichte gebruikssporen en C is visueel duidelijk gebruikt met zichtbare gebruikssporen. Alle producten zijn technisch in 100% staat en worden geleverd met 1, 2 of 3 jaar garantie. Op refurbished.nl vindt de consument simpelweg de beste kwaliteit, op één plek.

Commissie:
U kunt € 12,- verdienen aan elke post-klik-verkoop met een cookielengte van 30 dagen.

Video:
Bekijk de video van Refurbished.nl via: https://youtu.be/8ZwXqvnrFJ4

Website: https://www.refurbished.nl/

Aanmelden: klik op deze link

Succes!

Refurbished.nl & Team Tradedoubler

Adverteerder: Refurbished.nl (296960)
Commissie: 12 EUR
Website: https://www.refurbished.nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2019-03-27