Met trots presenteren wij u de lancering van het nieuwe affiliate programma van:

 

Bol.com NL CPI (314738)

 

“Zelf kiezen hoe je betaalt. Zeggen wanneer wij je pakket mogen bezorgen. Scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Een klantenservice die echt altijd voor je klaarstaat. Bij bol.com winkel je echt zonder zorgen.” – Bol.com

Tradedoubler CPI programma’s

Dit programma is onderdeel van de Tradedoubler CPI programma’s. Deze programma’s zijn gefocust op het werven van mobiele app installaties. Bezoekers die via Mobiel verkeer op de site van een publisher terecht komen, kunnen middels een trackinglink direct worden doorgestuurd naar de App Store. Afhankelijk van de voorwaarden van het CPI programma kan ook Desktop verkeer worden doorgestuurd naar de app store middels een redirect op basis van een QR code. Zodra de app is geïnstalleerd en de bezoeker de app opent, wordt de vergoeding toegekend aan de publisher.

LET OP: Dit programma focust op de app installs van Bol.com. Indien aan alle voorwaarden wordt voldaan wordt er een CPI van 1,50 EUR uitgekeerd. Er wordt geen commissie uitgekeerd over orders die via Bol.com worden geplaatst.

Vergoedingen

De vergoeding is 1.50 EUR per IOS app install!

Wordt nu publisher van Bol.com NL CPI! U kunt zich hier aanmelden.
Indien je verder vragen en/of opmerking hebt horen wij het natuurlijk graag.
Voor meer informatie kun je contact opnemen (in het Engels) met
Em Thanchanok: [email protected]

Succes met de promotie!

Adverteerder: Bol.com NL CPI (314738)
Commissie: 1.50 EUR
Website: https://www.bol.com
Informatie: Bekijk programma informatie

 

 

 

2021-02-17