MediaMarkt wil hierbij graag het volgende communiceren:

Het eerste weekend van September hebben we een offline only campagne waar 30% van ons gehele assortiment in mee zal gaan. Dit wil zeggen dat we alleen in de fysieke winkels van 5-9 t/m 8-9 de producten waar de kortingen op gelden aanbieden. De 70% van de producten die niet meelopen zijn nog op de website te bestellen maar wel met erg lange levertijd 5 tot 7 dagen, dit omdat we de winkelbezoeken willen stimuleren en er een online voorraad telling plaatsvind. De 30% van het assortiment die wel meelopen in de campagne zijn online niet te bestellen en de bestel button zal hier dan ook verwijderd zijn.

Korte samenvatting:

  • Offline only campagne op 30% van ons gehele assortiment onmogelijk om deze producten online te bestellen.
  • Online 70% van het gehele assortiment wat buiten de campagne valt en daarom ook geen deals op zitten wel online te bestellen maar levertijd naar 5 tot 7 werkdagen. Wij willen ook online alleen sturen op winkel bezoeken en -orders.
  • Looptijd: 5-9 t/m 8-9
  • Graag in deze periode de communicatie voor MediaMarkt te verbergen of heel duidelijk aangeven dat er een offline only campagne is en online alles een levertijd heeft van 5 tot 7 dagen.
  • De conversie zal lager zijn dit weekend door de levertijd en het gebruik aan scherpe deals online. Daarom raden wij dan ook aan om zo min mogelijk communicatie te doen.
  • Er mag voor 5-9 niets gecommuniceerd worden over een offline campagne van MediaMarkt.

Als er vragen zijn horen wij die graag.

Groet,
Tradedoubler & MediaMarkt

 

1970-01-01