Wij willen je graag informeren over een aantal belangrijke veranderingen op het programma van Lenson NL (116564).

De eerste is dat de iSales vanaf vrijdag 21 juli 2017 niet meer getracked zullen worden. Dit betekent dus dat indien je gebruikt maakt van post impressie sales in plaats van post click sales, deze niet meer uitbetaald zullen worden. Wees er dus zeker van om voor vrijdag a.s. alle iSales links te verwijderen en deze te vervangen door normale post click links.

Als tweede zullen beide events op het programma dezelfde commissie krijgen namelijk 8%. Dit betekent dus dat je vanaf nu voor alle sales 8% i.p.v. 6% uitbetaald krijgt!

De laatste wijziging word in de segmentatie ladder doorgevoerd; we zullen de sales aantallen nodig om van segment te verplaatsen verlagen, zodat je sneller meer per sale kunt verdienen. Hieronder vind je het overzicht van hoe het er nu zal gaan uitzien:

Segment Event Sale
General AvSlut 0 – 10 sales 8 %
General IndirekteAvSlut 8 %
Silver Avslut 11 – 25 sales 10 %
Silver IndirekteAvSlut 10 %
Gold Avslut 26+ sales 12 %
Gold IndirekteAvSlut 12 %

Om je bij de promotie te helpen hebben we een nieuwe kortingscode die t/m 30 juli loopt, dit is 20% korting op zonnebrillen en gratis verzending. De code is: SUNNYSALE
Verder loopt de code UP40 met 40% korting op geselecteerde lenzen en gratis verzending ook nog.

Ik hoop dat je op deze manier meer mogelijkheden hebt om Lenson NL te promoten. Indien je mogelijkheden hebt om het programma extra exposure te geven dan kun je ons direct contacteren!

Succes met de promotie.

Adverteerder: Lenson (116564)
Commissie: 8% – 12%
Website: http://www.lenson.com/nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2017-07-18