Sustainable Brand

Wellicht dat je het al gelezen hebt!
Maar Landal GreenParks is winnaar van de Sustainable Brand Index van 2018 in de categorie Travel en Leisure!Wij mogen ons nu een jaar lang het meest duurzame reismerk van Nederland noemen op grond van onafhankelijk consumentenonderzoek.

De Sustainable Brand Index is een internationaal onafhankelijk onderzoek waarbij consumenten worden geïnterviewd over duurzaamheid en de communicatie van consumentenmerken. De Sustainable Brand Index wordt jaarlijks uitgevoerd in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en sinds vorig jaar ook in Nederland en bestaat uit een rangorde en een diepteonderzoeksrapportage.

Zo duurzaam mogelijk
Nieuwe accommodaties bouwen we zo duurzaam mogelijk. Zo is het in december 2016 geopende Landal De Reeuwijkse Plassen, met 145 woningen en centrale voorzieningen ontwikkeld met duurzame bouwmaterialen, voorzien van luchtwarmtepompen, zonder gasaansluiting en als eerste vakantiepark in staat zelf zijn duurzame stroom op te wekken en op te slaan in een eigen elektriciteitsnetwerk.

Op Landal Mont Royal hebben we 74 gloednieuwe accommodaties ontwikkeld, waarbij ruim 80% van het materiaal van de oude bungalows opnieuw is ingezet. Ze leveren bovendien meer energie dan ze in een jaar verbruiken, doordat ze zijn voorzien van tal van energiebesparende maatregelen, van zonnepanelen voor de stroomopwekking, en van luchtwarmtepompen voor de verwarming en warm water. Ook deze accommodaties zijn volledig gasvrij.

We zijn enorm trots op deze onderscheiding!

Succes met de promotie.

 

2018-04-24