Afgelopen dinsdag is de januari campagne van Landal GreenParks op de mat gevallen bij hun  gasten en we zien de eerste mooie resultaten al verschijnen.

Boekingen/Focus
Er wordt veel gezocht op de midweek van 2 januari en op aankomst 6 januari, dus dit biedt voor jou ook nog kansen om voor deze midweek de laatste plekjes te verkopen!

Er is veel vraag naar een verblijf in januari, februari en maart, inclusief de voorjaarsvakantie.

Voor de periode tot de voorjaarsvakantie geldt een aanbod vanaf € 99,- (excl. bijkomende kosten): https://www.landal.nl/aanbiedingen/winteraanbod

Voor de voorjaarsvakantie geldt een korting tot 30%: https://www.landal.nl/aanbiedingen/voorjaarsvakantie. Genoeg kansen dus om veel sales voor deze periode binnen te halen.

Wellicht leuk om te weten is dat er naast de website ook diverse andere kanalen ingezet worden om zoveel mogelijk promotie te geven:

Brochure
Wellicht dat hij ook bij jou op de mat is gevallen, want ook dit jaar is er weer een brochure verschenen vol met inspirerende foto’s en teksten! Er zijn natuurlijk een aantal parken bijgekomen dit jaar die ook via de brochure mooi onder de aandacht gebracht worden. Mocht je de brochure niet hebben ontvangen, maar wel graag willen, laat het weten! Dan wordt er 1 toegestuurd.

Radio
De januari campagne wordt ook dit jaar ondersteund door radiocommercials. Via diverse radiostations is de commercial van Landal GreenParks straks te horen.

Social Media
Er komt een hele leuke actie aan op Social Media! Houd hiervoor de Facebook-pagina van Landal GreenParks in januari in de gaten.

E-Mailingen
Uiteraard worden er ook nieuwsbrieven verstuurd naar de database om de campagne te ondersteunen. Wellicht dat je zelf ook staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief, zodat je ook kunt zien wat hierin vermeld wordt!

Auping
Leuk om even te melden, wellicht dat je het al gelezen of gehoord hebt, maar onder het motto ‘Een dag vol ontdekkingen verdient een goede nachtrust’ gaan Koninklijke Auping en Landal GreenParks een samenwerking aan. Op diverse vakantieparken van Landal worden luxe en extra luxe bungalows voorzien van Auping boxsprings.

Op https://www.landal.nl/nieuws/landal-gasten-slapen-voortaan-op-auping-bedden kun je lezen welke parken al uitgerust zijn met Auping bedden en matrassen!

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

Inloggen in uw publisher account

Voor meer info of vragen kun je contact opnemen met Charlotte Vermeer (accountmanager) via [email protected]

 

2016-12-28