Mooi nieuws! Het kan bijna niet onopgemerkt zijn gebleven 😉 De nieuwe glijbanen op Hof van Saksen zijn eerder open dan gepland!

Beleef nu een buitengewone sensatie op Hof van Saksen

Hof van Saksen presenteert vol trots een wereldprimeur, de drie spectaculaire indoor waterglijbanen zijn vanaf nu geopend. Geniet vanaf vandaag van ongekend veel glijplezier.

Vanaf augustus 2016 is er ontzettend hard gewerkt om deze glijbanen te realiseren. Wij vinden het fantastisch dat wij eerder dan verwacht, onze gasten dit spektakel mogen aanbieden.

Gasten kunnen kiezen uit maar liefst drie afdalingen: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland.

De grootste indoor waterglijbaan hoef je niet alleen te trotseren. Je beleeft deze onvergetelijke ervaring samen in een band voor maximaal vier personen. Zet je schrap voor een vrije val van 10

meter, waarna je samen met hoge snelheid door een gigantische trechter naar beneden suist en meerdere keren heen en weer glijdt.

In de hoogste bandenglijbaan van de Benelux ga je in een 2-persoonsband in een razende vaart naar beneden. Onderweg draai je maar liefst vier keer volledig in de rondte en word je verrast door lichteffecten.

Op zoek naar snelheid? Dan is de steilste en hoogste speedslide van Nederland wat voor jou. Met topsnelheden tot wel 60 kilometer per uur een ervaring voor avonturiers met een adrenalinerush.

Kijk op www.hofvansaksen.nl/waterwereld en www.hofvansaksen.be/waterwereld  voor foto’s en,- video’s. Durf jij het aan?

1

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

Inloggen in uw publisher account

 

2017-07-19