Vernieuwingen op de parken
Zoals je wellicht al gelezen hebt, gaat Landal GreenParks de komende jaren flink wat geld investeren in nieuwe parken en vernieuwingen op parken. Er is voor de komende jaren een investeringsbedrag van 300 miljoen euro gereserveerd voor verdere nieuwbouw en uitbreiding op bestaande parken, nieuwe parken en het verduurzamen van bestaande parken. Voortdurende aandacht voor vernieuwing en innovatie is belangrijk! Hierbij maken ze bij al onze investeringen duurzame keuzes.
Lees hier ook meer over op: https://www.landal.nl/nieuws/landal-greenparks-investeert-300-miljoen-euro-in-meer-beleving-voor-de-gast

Nieuwe parkrestaurants:
1 voorbeeld van vernieuwingen op de parken zijn de parkrestaurants. In 2016 en 2017 zijn een aantal parkrestaurants gestart met de formulier “Natuurlijk samen eten en drinken”: Landal Coldenhove, Miggelenberg, Sluftervallei, Wirfttal en Sonnenberg. Lees hier meer over op: https://www.landal.nl/thema/eten-en-drinken/natuurlijk-eten
In 2018 krijgen nog meer restaurants deze formule! Doel is dat de gast de natuur, die hij om zich heen beleeft, ook proeft op zijn bord.

Digitale communicatie:
Het oriëntatie- en boekingsgedrag van gasten digitaliseert sterk. Wij zien dit ook terug in het grote aandeel online boekingen van ruim 70 procent, en dat percentage stijgt nog steeds verder. Als eerste aanbieder van bungalowvakanties is Landal gestopt met het verspreiden van een brochure, omdat de website en online communicatie de rol van inspiratiemedium voor gasten hebben overgenomen. En ook met de Landal app komen we steeds makkelijker met onze gasten in contact. Deze app biedt informatie over de activiteiten die op de parken worden georganiseerd en de bezienswaardigheden in de omgeving.

Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

 

2018-02-15