Landal Ski Life is de wintersportbrand van Landal GreenParks, dat met ruim 80 parken in Europa een groot aanbod heeft aan vakantieparken midden in de natuur.

Nu is de zomer natuurlijk nog in volle gang, maar vanaf vandaag landt de campagne van Landal Ski Life en valt o.a. de Landal Ski Life brochure bij de gasten van Landal op de deurmat.

Het skiseizoen 2017-2018 is nu boekbaar via www.landalskilife.nl En zoals u ongetwijfeld al weet, wordt er inmiddels steeds meer gezocht naar wintersportvakanties.

Via www.landalskilife.nl biedt Landal 11 wintersportparken aan in 4 landen (Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië). De parken liggen in de mooiste skigebieden in Europa en zijn vaak direct aan de skilift gelegen. Daarnaast profiteren de gasten ook nog eens van alle faciliteiten op de parken die Landal biedt, zo is het ook een ideale wintersportvakantie met kinderen, maar ook met vrienden of samen is het genieten in het restaurant, zwembad of de sauna. Met Landal Ski Life kiest de gast voor een complete wintersportvakantie in een sfeervolle accommodatie!

Daarom breng ik u ook graag op de hoogte van wat Landal aanbiedt, zodat u hier op in kunt spelen. Onderstaand een voorbeeld van de banner, deze staat ook in het systeem. Landal Ski Life biedt een korting aan tot 25% voor verblijven in 2018 (buiten de schoolvakanties en feestdagenperiodes).

Neem snel een kijkje op www.landalskilife.nl/aanbiedingen

Voor de ski openingsperiode in december 2017 geldt een korting tot 30%: https://www.landalskilife.nl/aanbiedingen/skiseizoen-opening

Veel succes en mocht u materiaal nodig hebben of vragen hebben, laat het me weten!

1

 

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

Inloggen in uw publisher account

 

2017-08-18