Meivakantiebanners

Als het goed is, kun je de meivakantiebanners in het systeem van het netwerk vinden!

We bieden in de meivakantie (21 april tot 5 mei) een korting tot 30%. Zie https://www.landal.nl/aanbiedingen/meivakantie

Eerder heb ik je al geïnformeerd over de specifieke banner voor de meivakantie op de Deense parken. https://www.landal.nl/aanbiedingen/meivakantie_d?period=meivakantie&country=denemarken

2

Lastminutes / Focus

Onze focus ligt op de lasminute aankomsten voor maart en april en daarnaast natuurlijk op de lange weekenden, de meivakantie en de zomervakantie.

Voor een lastminute boeking zijn de parken Landal De Lommerbergen en Coldenhove zeer geschikt vanwege o.a. de vele indoorfaciliteiten voor als het nog wat minder mooi weer is.

In het voorjaar bieden we een korting tot 30% (en voor verblijven in maart zelfs tot 35%). https://www.landal.nl/aanbiedingen/voorjaarsaanbod

Voor de lange weekenden en de meivakantie zijn de parken Landal Hoog Vaals, Rabbit Hill, Miggelenberg en Twenhaarsveld natuurlijk prachtige locaties om de omgeving te gaan verkennen.

En daarnaast is er veel te beleven voor de kinderen!

Voor de lange weekenden geldt een korting tot 25%!  https://www.landal.nl/aanbiedingen/weekendweg

Nieuwe accommodaties

Een droom voor iedere fervente thuiskok wordt zomaar werkelijkheid met de Culinaire bungalow (type 14C2) op Landal Domein De Schatberg. In de grote, luxueuze woonkeuken met de meest moderne keukenapparatuur waant de gast zich een drie-sterrenchef. Een verblijf in deze bungalow op Domein De Schatberg is heerlijk voor grote groepen waar lekker koken tijdens een verblijf centraal staat! Zie hieronder een impressie. Mocht je foto’s nodig hebben, laat het me weten!

Op de pagina https://www.landal.nl/accommodaties/nieuwe-accommodaties kun je zien welke andere accommodaties nieuw zijn toegevoegd op onze parken of welke accommodaties zijn vernieuwd!

We zijn continu bezig om te vernieuwen zodat we de gast een optimaal verblijf te kunnen bieden in een sfeervolle, frisse en eigentijdse accommodatie!

345

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

 

 

2017-03-14