Zoals je wellicht weet heeft Landal GreenParks zeven campings in Nederland en Duitsland.

Er zijn een aantal thema pagina’s waarop je informatie kunt vinden over specifieke doelgroepen, zoals kamperen met baby/peuter, kamperen met huisdieren en zelfs winterkamperen (nu tot 35% korting).

Midden in de natuur liggen de mooiste campingplaatsen van Landal GreenParks. Deze plekken bieden genoeg ruimte voor uw eigen tent, caravan of camper en plek om rustig een boek te lezen of een potje voetbal te spelen. ’s Nachts hoort u niets dan de stilte en geniet u van de oneindige sterrenhemel. Heeft u een voorkeur voor een specifieke campingplaats? U kunt uw voorkeur aangeven bij het maken van uw reservering.

Op dit moment lopen er verschillende aanbiedingen op de campings, een overzicht daarvan kun je hier vinden. Kamperen in de zomervakantie heeft nu tot 20% korting en de voorjaarsvakantie en meivakantie hebben tot zelfs 30% korting!

Wil je een overzicht van waar de campings precies liggen, dan is er zelfs een handig kaartje voor je.

Er staan speciale camping banners in het systeem. Heb je nog ander beeldmateriaal nodig? Of heb je misschien nog specifieke vragen? Neem dan vooral contact met me op!

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

 

2018-02-21