Ik wil je graag updaten over waar Landal zich nu op richt, nu de zomervakantie voor alle regio’s over is.

Op die manier krijg je meer inzicht in waar de sales kansen liggen en wat de meest actuele aanbiedingen zijn!

Periode september en oktober

De nazomer is nu officieel aangebroken! Vaak is dit een periode met nog een heerlijk nazomerzonnetje en de ideale tijd om nog even hiervan te genieten voordat we echt de herfst ingaan.

We bieden deze periode aan met een korting tot 30%. Zo boek je al een midweekverblijf op Landal Het Vennenbos vanaf € 159,- (excl. verplicht bijkomende kosten). Onze ervaring is dat deze periode altijd een goede bezetting heeft en onze gasten erg graag nog even genieten van de aangename temperaturen!

Parken in Duitsland

En waar moeten onze gasten dan naartoe in september en oktober?

Duitsland is wat mij betreft hiervoor de perfecte bestemming! Niet ver weg, maar toch in het buitenland en een compleet andere omgeving dan Nederland.

Alle parken in Duitsland zijn uniek en gelegen in de prachtige natuur. Een wandeling langs de Oostzee, door de kleine charmante dorpjes in de Eifel of door de eindeloze bossen en valleien van Sauerland!

Wat dacht je bijvoorbeeld van Landal Hochwald? Wandel zo de bossen in en probeer wild te spotten! Of Landal Sonnenberg: voor familie, wandel- of wijnliefhebbers!

Nieuw park 2019

Wellicht dat je het al gehoord hebt, maar we gaan weer uitbreiden! En wel met een vakantiepark in Noord-Brabant: Landal Kaatsheuvel.

Heel mooi gelegen, aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en vlakbij attracties zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Het park krijgt 4- tot 12-persoons accommodaties en o.a. een binnenzwembad en speelfaciliteiten.

Het duurt nog wel even; we verwachten dat we de eerste gasten in 2019 kunnen gaan verwelkomen.

Voor meer info: http://newsroom.landal.com/nieuw-luxe-vakantiepark-landal-kaatsheuvel/

Capture

Nieuwe faciliteiten

Ook zijn er onlangs Brasserie-restaurants op de parken Landal Miggelenberg en Landal Sluftervallei geïntroduceerd. Deze zijn gebaseerd op het vernieuwde restaurant op Landal Coldenhove dat vorig jaar een hele nieuwe inrichting kreeg.

Landal Coldenhove heeft echt gefungeerd als ‘proeftuin’ en de leerervaringen die hier zijn opgedaan zijn ook toegepast in de nieuwe Brasseries op Miggelenberg en Sluftervallei. Ook in onze restaurants zijn we nauw met de natuur verbonden, van verse, lokale ingrediënten, veelal biologisch en duurzaam, worden met passie de lekkerste (streek)gerechten bereid!

Meer info over natuurlijk eten is te vinden op: https://www.landal.nl/thema/eten-en-drinken/natuurlijk-eten. Hier lees je o.a. over waar we onze ingredienten vandaan halen!

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

Inloggen in uw publisher account

 

2017-09-04