Het is alweer even geleden dat ik een update heb gegeven, dus graag informeer ik je hierbij over het volgende:

Feestdagen en banners:

De herfstvakantie is voorbij, dus ik heb de zojuist de Kerstvakantie banners aangeleverd bij het netwerk!

Voor de kerstvakantie geven we een korting tot 25%. Neem snel een kijkje op de aanbiedingen pagina J

In de kerstvakantie worden op onze parken ook weer leuke kerstactiviteiten georganiseerd. Zie: https://www.landal.nl/thema/activiteiten/vakantiespecials/kerstactiviteiten

Onze focus ligt met name op de eerste kerstweek waarin de kerstdagen vallen.

In de tweede week van de kerstvakantie valt Oud & Nieuw. Zoals al bekend zijn een aantal van onze parken vuurwerkvrij, zodat ook onze gasten die niet van vuurwerk houden (of vanwege de huisdieren die bang zijn voor vuurwerk) van een mooie jaarwisseling kunnen genieten. Lees hier meer over op: https://www.landal.nl/aanbiedingen/vuurwerkvrij

1

Maar voordat het Kerst is, vieren we natuurlijk eerst nog Sinterklaas. Een sinterklaasverblijf is al te boeken vanaf €119,-(excl. verplicht bijkomende kosten).

De intocht vindt op nog geen 10 km van Landal Esonstad plaats!

Op veel van onze parken worden leuke activiteiten georganiseerd: https://www.landal.nl/thema/activiteiten/vakantiespecials/sinterklaasactiviteiten

Focus:

Nu de herfstvakantie voorbij is, richten we ons met name op het najaar met onze €99,- campagne!

We zien ook dat de meeste boekingen nu voor deze periode tot aan de kerstvakantie worden gemaakt.

Voor een verblijf in het najaar op de Veluwe bieden we een korting tot 40% en ook een verblijf op Het Vennenbos of De Lommerbergen bieden we aan met een korting tot 40%!

Daarnaast geldt er voor Landal Hoog Vaals ook een korting tot 40%. Met alle kerstmarkten die de komende tijd plaats gaan vinden zijn Landal Hoog Vaals en Kasteeldomein De Cauberg natuurlijk de parken bij uitstek! Vanaf 17 november is Valkenburg omgetoverd tot Kerststad met zijn ondergrondse kerstmarkten, Christmas Parade en de culinaire wandeling Route d’Amuse!

Nieuwe parken:

Zoals je weet, zijn wij flink aan het uitbreiden! Zo staan Landal Volendam, Landal Bad Boltenhagen en Landal Kaatsheuvel op de planning.

En daarnaast breiden we ons aanbod in Groot-Brittannië uit per 1 januari 2018 met Landal Gwel an Mor, gelegen aan de kust van het Engelse graafschap Cornwall. Dit wordt ons 3e park in Groot-Brittannië en deze stap draagt bij aan onze internationale groeiambitie.

Helaas is het niet mogelijk om de parken in Groot-Brittannië aan te bieden via het affiliate kanaal. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan hoor je dit natuurlijk direct.

Heb je nog vragen, laat het me weten!

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

Inloggen in uw publisher account

 

2017-11-03