Graag geef ik je een update met de meest actuele zaken die bij ons spelen!

Beste lastminutes mei/juni

Genieten van de lentezon in mei en juni:  de scherpste lastminutes staan online met kortingen tot 30%!

Daarnaast vinden er natuurlijk een aantal lange weekenden plaats in deze periode: het extra lange weekend van Hemelvaart met korting tot 25% en het extra lange

Pinksterweekend met korting tot 25%!

En mocht het iets minder mooi weer zijn dan bieden Landal Het Vennenbos en Landal de Lommerbergen natuurlijk uitstekende faciliteiten, de korting voor deze subtropische parken is verhoogd naar tot 40%.

De top parken voor de periode mei/juni zijn dan ook Landal De Lommerbergen, Het Vennenbos en de parken in België. In België bieden we 4 vakantieparken aan die de gast laten genieten van rust, gezelligheid, mooie natuur, activiteiten, avontuur en pittoreske dorpjes!

Zomervakantie

De zomervakantie wordt volop geboekt. Op dit moment zijn er kortingen geldig tot 25%!

Er is in de zomervakantie van alles te doen op onze parken, neem hiervoor ook een kijkje op: https://www.landal.nl/thema/activiteiten/vakantiespecials/zomeractiviteiten

Parken die op dit moment heel hard lopen voor de zomervakantie zijn:

Landal Het Land van Bartje, Het Vennenbos en De Lommerbergen.

Parken waar veel kansenliggen om sales binnen te halen met een hoge omzetwaarde zijn:

–              Dayz by Landal GreenParks.

TIP: in augustus zijn de prijzen heel gunstig voor de Nederlandse gast, aangezien de Denen en Noren dan geen vakantie meer hebben.

Begin volgende week vind je in het systeem van het netwerk ook nieuwe banners voor de Deense parken, speciaal voor deze periode, met tot 25% kortingvoor de zomervakantie!

–              Landal Hoog Vaals (ideale uitvalsbasis om zowel Duitsland, België als Nederland te ontdekken!)

–              Bestemming België: https://www.landal.nl/landen/belgie/ardennen voor de actieve gast, de rustzoeker en de natuurliefhebber! De zomerperiode leent zich natuurlijk uitstekend voor alle buitenactiviteiten die mogelijk zijn in o.a. de Ardennen. Daarnaast is de Ardennen een paradijs voor wandelaars en liefhebbers van natuur! In mijn ogen 1 van de mooiste bestemmingen voor de zomerperiode. De parken liggen in feite zo dichtbij, maar je bevindt je echt in een andere wereld.

1

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

 

 

2017-05-12