Januari komt steeds dichterbij en dat betekent dat de januari campagne van Landal GreenParks bijna van start gaat!
Graag breng ik je alvast op de hoogte van waar de focus van Landal naar uitgaat gedurende deze campagne, zodat je alvast de mogelijkheid hebt om je eigen website klaar te zetten hiervoor.

De officiële livegang van de nieuwe campagne is dinsdag 27 december. Maar omdat ik graag wil dat jij ook vanaf het eerste moment kunt gaan communiceren, mag jij vanaf vandaag vrijdag 23.12.2016 live met de nieuwe landingspagina’s, banners en ons aanbod!
De banners staan nu klaar in het systeem van het netwerk. De genoemde landingspagina’s staan ook gereed.

Zomervakantie
Eén van de belangrijkste focuspunten gedurende de januari campagne is de zomervakantie.
We zien nog steeds dat m.n. januari een belangrijke boekingsmaand is voor deze vakantie. Voor 2017 geeft Landal vanaf januari een korting tot 20% op de zomervakantie (07.07 tot 01.09.2017).
De url waarop dit aanbod gecommuniceerd zal worden is: https://www.landal.nl/aanbiedingen/zomervakantie

Voorjaarsvakantie + voorjaar
Een andere belangrijke periode is natuurlijk de voorjaarsvakantie!
De voorjaarsvakantie loopt van 17.02. tot 03.03.2017 en hiervoor geven ze een korting tot 30%.
De landingspagina met dit aanbod is als volgt: https://www.landal.nl/aanbiedingen/voorjaarsvakantie

De periode tussen de voorjaarsvakantie en de zomervakantie wordt door Landal aangejaagd als het voorjaar. Ook hiervoor zullen ze een korting tot 30% communiceren.
De landingspagina met dit aanbod is als volgt: https://www.landal.nl/voorjaar (deze pagina wordt ge-redirect naar https://www.landal.nl/aanbiedingen/voorjaarsaanbod, maar in de communicatie zullen wij /voorjaar aanhouden).

De Beste Lastminutes
En niet te vergeten, de lastminutes van Landal! Deze blijven altijd belangrijk. Tot aan de voorjaarsvakantie communiceren we nog met aanbod vanaf €99,-*
*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 25,00 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Overige informatie:

  • Nog even ter herinnering dat de website overgegaan is naar een https omgeving. Zorg ook dat jou links naar onze website zijn aangepast naar https, zodat de gast direct goed doorgestuurd wordt naar de juiste omgeving!
  • Er zijn straks een aantal L en M kortingscodes in omloop. Dit zijn codes die bedoeld zijn voor een specifieke groep en die mogen absoluut niet gecommuniceerd worden. Dit zijn codes voor privégebruik, een algemene actiecodes.

BELANGRIJK
Wij houden in onze communicatie altijd rekening met de ACM regelementen. Jij als Landal partner zal dat ook moeten doen. Niet alleen jij kan flink in de problemen komen door verkeerde prijscommunicatie, maar ook wij worden aangekeken op hetgeen dat jij over ons communiceert.
Hou hierbij ook graag rekening met het feit dat onze bijkomende kosten in 2017 veranderen.

Mocht je nog vragen hebben over deze informatie dan hoor ik het graag!

Succes met de promotie!

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

Inloggen in uw publisher account

Voor meer info of vragen kun je contact opnemen met Charlotte Vermeer (accountmanager) via [email protected]

 

2016-12-23