Focus

Op dit moment richten we ons op de laatste plekjes in de zomervakantie. De zomervakantie is op dit moment nog de meest belangrijke periode en de weken vanaf aankomst 11 augustus hebben nog de meeste beschikbaarheid, dus hier liggen nog mogelijkheden om sales tegen hoge orderwaardes binnen te halen!

Richt je dan met name op Landal Sluftervallei, Landal Coldenhove en Landal Heihaas. Maar ook Landal Hoog Vaals (korting tot 35%!) en Landal De Lommerbergen hebben nog vrije bungalows.

De zomervakantiekorting die we communiceren is tot 25%. En tot 30% in de periode 25 augustus tot 1 september.

Succes met de sales! Mocht je meer info nodig hebben, laat het mij weten.

Herfstvakantiebanners

De zomervakantie is in volle gang, maar ik heb alvast de herfstvakantiebanners in het systeem van het netwerk laten laden. Deze banner landt op: https://www.landal.nl/aanbiedingen/herfstvakantie

We bieden nu een korting aan van tot 25% voor de herfstvakantie. De focus ligt nog niet op de herfstvakantie op dit moment, maar zodra de zomervakantie is afgelopen zal deze vakantie relevant worden.

1

Foto’s van Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Op 3 juli jl. zijn het nieuwe zwembad en restaurant op Landal Strand Resort Ouddorp Duin geopend. Lekker plonzen in het zwembad en daarna bijkomen in het restaurant! Neem snel een kijkje op https://www.landal.nl/parken/strand-resort-ouddorp-duin

Er zijn nu ook foto’s beschikbaar van het nieuwe zwembad en restaurant. Mocht je ze willen ontvangen, laat het mij weten, dan stuur ik ze naar je op.

2

Telefoonnummer

Op 1 juli 2017 is er een wet aangenomen in Nederland die aangeeft dat de € 1,- gesprekskosten niet meer in rekening mogen worden gebracht aan gasten met een bestaande boeking.

Indien je hier iets over hebt vermeld op je website, zou je dan de tekst willen aanhouden zoals ook op https://www.landal.nl/contact-en-vragen staat, namelijk 0900-xxxx (gebruikelijke belkosten)?

Deze aanpassing geldt voor zowel Landal GreenParks (0900-8842), Landal Ski Life (8488) als Hof van Saksen (0900-1971) en geldt alleen in Nederland.

Mocht je nog vragen hebben, laat het me weten!

Adverteerder: Landal GreenParks (20222)
Commissie: tot 5%
Website: www.landal.nl
Informatie: Bekijk programma informatie
Commissieladder:
Segment Aantal sales per maand Sales %
general 0 – 9 2%
bronze 10 – 24 3%
silver 25 – 49 4%
gold 50 > sales 5%

Inloggen in uw publisher account

Voor meer info of vragen kun je contact opnemen met Charlotte Vermeer (accountmanager) via [email protected].

 

2017-07-17