Op zoek naar een healthy cadeau voor de feestdagen?
Isa&Medina hebben het!

 

De Shop van Isa & Medina (309209) heeft een bijzondere webshop special voor de vrouw, met producten waar Isa en Medina 100% achter staan.

Trackinglink: https://clk.tradedoubler.com/click?p=309209&a=XXXXX&g=24885620

I’M is een 360° concept dat online en offline projecten en duurzame productlijnen ontwikkelt voor de 40+ vrouw. Dit doet I’M op gebieden als lifestyle, beauty, duurzaamheid, food, health, body, mind & entertainment. I’M is er voor de 40+ vrouw. Deze vrouw heeft vaak een gezin en een drukke baan. Staat middenin in het leven. Ze heeft veel zorgtaken voor kinderen, voor ouders, voor mensen om haar heen. Zet zichzelf meestal op de laatste plaats. Ze heeft moeite met tijd voor zichzelf in te plannen. Ze staat aan het begin van de overgang, zit er middenin of is er al doorheen. Op naar een nieuwe fase in haar leven!

Isa Hoes & Medina Schuurman zijn de initiatiefnemers en oprichters van I’M.
Zij leerden elkaar in 2001 kennen op de set van de televisieserie “Rozengeur & Wodka Lime”.
Sindsdien zijn ze beste vriendinnen. Naast dat ze zowel apart als samen in diverse televisieseries hebben gestaan besloten zij in 2017 hun krachten te bundelen.
Dit resulteerde in het boek Te Lijf, de kunst van het mooi ouder worden. In april 2018 verscheen hun tweede boek het I’M Lijfboek.

Nu is het concept uitgebreid met een bijzondere webshop gericht op de 40+ vrouw.

Naast diverse online programma’s (Yoga, voeding) zijn er ook leuke mode & accessoires te koop bij Isa & Medina in de webshop.

Vergoedingen

De vergoeding is 14% per sale!

Voor meer informatie neem dan contact op met Sandra Vogel: [email protected]

Succes met de promotie!

Adverteerder: Isa & Medina (209309)
Commissie: 14%
Website: https://shop.isamedina.com/
Informatie: Bekijk programma informatie

 

 

 

2020-12-09