Voor uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers is het van levensbelang om goed voorbereid te zijn op alle weersomstandigheden. In de winter krijgt uw auto vaak te maken met extreme omstandigheden. Een goed onderhouden auto zorgt er dan voor dat u veilig de weg op kunt. Daarom krijgt u 25% korting op onderdelen bij auto-onderhoud en op remmen.

De APK is altijd een verplicht nummertje waar niemand echt op zit te wachten. Bij Euromaster betaalt u altijd € 20,- voor een betrouwbare APK voor benzine auto’s en dieselauto’s vanaf bouwjaar 2006. Voor dieselauto’s tot bouwjaar 2006 betaalt u € 35,- en voor campers en oldtimers kost de APK € 45,-. Combineert u uw APK met een grote beurt, dan krijgt u de APK in november en december geheel gratis. Plant u een APK met een kleine beurt, kost uw APK slechts € 10,-.

Ook voor voordelige nieuwe banden kunt u bij Euromaster terecht. Al onze banden in de outlet zijn extra scherp geprijsd. Daarnaast krijgt u bij aankoop van Michelin banden een uitlijning t.w.v. € 70,- gratis!

Alle acties worden breed gecommuniceerd via alle online kanalen. Vanwege de veelzijdigheid van de acties en het naderende winterseizoen wordt een hoge conversie verwacht.

De Affiliation voorwaarden van Euromaster Nederland B.V.

  • Gemiddelde bestelwaarde van de acties is 250,- excl. btw
  • De maximale commissie is 5% van de bestelwaarde
  • De commissie wordt maximaal 100 dagen na conversie uitbetaald
  • Elke actie is voorzien van een volledig bannerpakket
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de Euromaster XML-feed.

Succes met de promotie!

Adverteerder: Euromaster Bandenservice BV (233657)
Commissie: tot 5%
Website: https://bandenkopen.euromaster.nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2017-10-31