Op maandag 26 februari gaat Euromaster op SAP, een geheel nieuw softwaresysteem ter vervanging van een aantal verouderde systemen. Doordat de Webwinkel aangesloten moet worden op dit nieuwe systeem, is de Webwinkel van vrijdag 23 februari tot maandag 26 februari offline.

Het nieuwe systeem gaat onder meer een aantal activiteiten van de Webwinkel die nu nog handmatig worden gedaan, automatisch uitvoeren. Uiteindelijk zal dit er dus voor zorgen dat het gehele aankoop- en after sales proces bij Euromaster soepeler gaat verlopen. Om ervoor te zorgen dat de koppeling tussen SAP en de Webwinkel goed verloopt, kunnen het gehele weekend geen orders geplaatst worden. Dit betekent dus ook dat er gedurende dat weekend geen sales plaatsvinden waar jij als publisher commissie voor zal krijgen.

Hoewel dit natuurlijk niet voordelig is voor jou als publisher, hopen we dat we hierin op je begrip kunnen rekenen. Vanaf maandagochtend hopen wij weer online te zijn en kunnen onze klanten dus weer gewoon afspraken bij ons inplannen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Iris van de Maat, Online marketeer via [email protected].

Succes met de promotie!

Adverteerder: Euromaster Bandenservice BV (233657)
Commissie: tot 5%
Website: https://bandenkopen.euromaster.nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2018-02-21