Voordeel waar je voor thuisblijft
Banners zijn geldig vanaf 1 augustus t/m 1 september.

In augustus hebben we niet één maar twee Merken van de Maand! Bij aankoop van nieuwe Kleber en Tigar banden ontvang je 50% korting op de montage! Kleber en Tigar zijn twee van onze budgetmerken. Je koopt dus goede kwaliteit banden tegen een scherpe prijs én ontvangt ook nog eens € 12,- per band korting op montage!

Om ervoor te zorgen dat je banden extra lang meegaan, is onze Service van de Maand een mooie combideal: voor Uitlijnen en Balanceren samen betaal je nu geen € 139,- maar slechts € 99,-!

Onze acties worden zoals altijd weer breed gecommuniceerd via al onze online kanalen en in de vestigingen. We verwachten dan ook weer een mooie conversie.

Bandenoutlet: diverse merken met hoge kortingen
Banners zijn geldig vanaf 1 augustus

De bandenoutlet bij Euromaster is weer geopend: diverse bandenmerken worden aangeboden met hoge kortingen! Of je nu op zoek bent naar zomer-, winter- of all season banden, een A-merk of een budgetmerk; in onze bandenoutlet is van alles te vinden! Je koopt nieuwe banden tegen een zeer scherpe prijs.

De bandenoutlet geeft klanten de kans om A-merk banden te kopen tegen een zeer lage prijs. Dit zorgt ervoor dat de conversie zeer hoog zal zijn. De actie wordt breed gecommuniceerd via al onze online kanalen.

De Affiliation voorwaarden van Euromaster Nederland B.V.

  • Gemiddelde bestelwaarde van de acties is 250,- excl. btw
  • De maximale commissie is 5% van de bestelwaarde
  • De commissie wordt maximaal 100 dagen na conversie uitbetaald
  • Elke actie is voorzien van een volledig bannerpakket
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de Euromaster XML-feed.

Succes met de promotie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected]

 

2019-08-01