Het is weer tijd voor een nieuw Merk van de Maand! In april is dit Goodyear. De hele maand krijgt u bij aankoop van Goodyear banden de montage geheel gratis! Uw voordeel kan hierbij oplopen tot wel € 79,80!

Goodyear banden behoren al jaren tot de wereldtop en staan bekend om hun brutale karakter. Het Amerikaanse bedrijf heeft al vele innovaties op haar naam staan. Daarnaast worden de banden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn brandstofefficiëntie en lage CO2-uitstoot belangrijke speerpunten. Hoge kwaliteit en innovatie koopt u nu dus extra voordelig bij Euromaster!

Het Merk van de Maand is een maandelijks terugkomende actie en is zeer succesvol gebleken. De actie wordt zeer breed gecommuniceerd via zowel onze offline als online kanalen. Vanwege de scherpe actie – gratis montage – en het succes van vorige acties wordt een zeer hoge conversie verwacht.

 

De Affiliation voorwaarden van Euromaster Nederland B.V.

  • Gemiddelde bestelwaarde van de acties is 250,- excl. btw
  • De maximale commissie is 5% van de bestelwaarde
  • De commissie wordt maximaal 100 dagen na conversie uitbetaald
  • Elke actie is voorzien van een volledig bannerpakket
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de Euromaster XML-feed.

 

URL voor de banners: http://clk.tradedoubler.com/click?p=233657&a=XXXXX&g=0&url=https://www.euromaster.nl/acties/merk-van-de-maand?utm_source=Tradedoubler&utm_medium=affiliate&utm_campaign=banner&utm_content=goodyear

Succes met de promotie!

Adverteerder: Euromaster Bandenservice BV (233657)
Commissie: tot 5%
Website: https://bandenkopen.euromaster.nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

Inloggen in uw publisher account

 

2017-03-31