Middels deze nieuwsbrief willen we het gebruik van exclusieve codes voor de programma’s van Euroflorist wat nader toelichten. We zien de laatste tijd namelijk steeds vaker exclusieve codes opduiken bij diverse publishers (terwijl deze exclusief voor één publisher zijn).

Het plaatsen van exclusieve codes die niet zijn toegekend aan je eigen publisher account is ten strikste verboden. Sales die via deze weg plaatsvinden zullen dan ook worden afgekeurd.

Aangezien Euroflorist gebruik maakt van Tradedoubler’s voucher code tracking kunnen wij ook precies zien bij welke sales, of/welke voucher codes zijn gebruikt.

Ten slotte kan het incorrect plaatsen van exclusieve voucher codes een negatieve invloed hebben op de toekenning van exclusieve codes in de toekomst.

De voucher codes voor Euroflorist welke vindbaar zijn in de publisher interface kunnen gewoon gebruikt worden voor promotie. Indien het om een exclusieve code gaat wordt dit aangegeven door “yes” bij site specific. Indien hier je site ID bij staat is deze code exclusief voor jou.

Veel succes met de promotie!

Team Tradedoubler & Euroflorist

Adverteerder: Euroflorist NL (239131)
Commissie: tot 15%
Website: http://www.euroflorist.nl
Informatie: Bekijk programma informatie

 

 

 

 

2019-04-05