Euroflorist is de grootste organisatie voor bloemendiensten in Europa en is baanbrekend op het internet als het gaat om de verkoop van bloemen. Sinds de oprichting van Euroflorist in 1982 versturen zij bloemen voor hun klanten over de hele wereld. Samen met hun bloemisten bezorgden zij meer dan 40 miljoen boeketten. Euroflorist biedt op een gemakkelijke en toegankelijke manier de mogelijkheid om een inspirerende relatie tussen mensen te ontwikkelen en te onderhouden. Euroflorist is de grootste organisatie voor bloemendiensten in Europa, met 9700 bloemisten in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk. Met Euroflorist kan de klant wereldwijd mensen verrassen, en met gemak een glimlach op ieders gezicht toveren.

Promoot nu de volgende actie:
Aankomende zondag is het Moederdag. Dit is dé dag voor de consument om online een bloemetje te bestellen. Euroflorist heeft een kortingscode van 10% korting op het gehele assortiment. Promoot daarom de code MUM10NL welke geldig is t/m 18 mei.

De cookietijd is 45 dagen. Euroflorist werkt met alle publishers typen, de keyword policy is beperkt.

De commissie begint bij 10% maar kan oplopen tot 15%! Heb je mogelijkheden tot extra exposure neem dan contact met ons op.

2017TDBanner630x250BENL

Adverteerder: Euroflorist NL (239131)
Commissie: tot 15%
Website: http://www.euroflorist.nl
Informatie: Bekijk programma informatie

Inloggen in uw publisher account

 

2017-05-08