De zomer staat weer voor de deur en dat is goed nieuws voor alle bloemenliefhebbers. In de zomer staan de mooiste bloemen namelijk volop in bloei. Voor Euroflorist betekent dit dat we onze klanten een breed pallet aan fleurige bloemen kunnen bieden, tegen scherpe prijzen. En zoals men van Euroflorist gewend is: voor 14h00 besteld op werkdagen, dezelfde dag nog in huis of bezorgd!

Nederland gaat massaal op vakantie en dat is natuurlijk ook hét moment om thuisblijvers te verrassen met een mooie bos. Bijvoorbeeld voor een verjaardag waarbij je niet aanwezig kunt zijn, of om te bedanken voor de zorg van jouw katten tijdens de vakantie.

Om ervoor te zorgen dat ook de bezoekers van jouw website kunnen profiteren van de mooiste bloemen tegen de beste prijs, hebben we een speciale actie tijdens de zomer. Met de code EFZOMER12 krijgen zij nl. maar liefst 12% korting op ieder boeket naar keuze. Deze code is vanaf vandaag geldig t/m 30 september 2017 en te vinden in de TD vouchercode tool. Daarnaast hebben we natuurlijk nieuwe bannersets beschikbaar, die de sales op jouw site een zonnige boost zullen geven. Heb je top placements, blogs, nieuwsbrieven en/of meer conversieverhogende posities beschikbaar? In dat geval kijken wij natuurlijk graag met jou naar tailormade promotiedeals met bijbehorende extra vergoedingen.

Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met het Tradedoubler Euroflorist team.

Op naar een succesvolle zomer 2017!

Adverteerder: Euroflorist NL (239131)
Commissie: tot 15%
Website: http://www.euroflorist.nl
Informatie: Bekijk programma informatie

Inloggen in uw publisher account

 

 

2017-07-12