We zijn druk bezig geweest met het aanpassen van de Disneyland® Paris ervaring zodat jouw community op een veilige manier een magische beleving kan ervaren. Daarbij staat hun gezondheid en veiligheid voorop. We kunnen niet wachten om onze gasten terug te verwelkomen. Jij maakt de magie!

Geef je community tot 1 november 2020 , de tip om hun bezoek aan Disneyland Paris te boeken met het zomer- en herfstvoordeel 2020. Hierbij profiteren zij van een verblijf in een Disney® Hotel of een Disney Nature Resort en krijgen zij tot onze 2 Disney® Parken voor elke dag van hun verblijf*. Met een verblijf genieten zij ook van Extra Magic Time: toegang tot verschillende delen en attracties van de 2 Parken vóór de officiële openingstijd.

Ook kunnen ze op dit moment hun verblijf volledige flexibel boeken! Dankzij de flexibele boekingsvoorwaarden kunnen ze hun verblijf kosteloos wijzigen of annuleren, met een volledige terugbetaling tot 7 dagen voor aankomst**! Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen tot 30 dagen voor aankomst**! Op deze manier kunnen zij met een gerust hart hun verblijf in een magische omgeving te plannen!

Nieuw: de manier om onze prijzen en voordelen te promoten verandert!

We zullen niet meer proactief aanbiedingen adverteren, dus vragen we onze partners vriendelijk om hun eigen communicatie hierop af te stemmen om consistentie voor onze gasten te garanderen.

Zorg ervoor dat marketingclaims het prijsvoordeel benadrukken in plaats van de korting (nu “voordeel” of “besparing” genoemd). De claim mag NIET de formulering “Tot XX%” korting, “kinderen onder de xx jaar gratis”, “Aanbieding”, “korting” bevatten.

We vragen je vriendelijk om deze richtlijnen te volgen zodat we zo relevant kunnen communiceren richting onze gasten.

De landingspagina met de juiste trackinglink wordt geplaatst in de volgende tekstlink in Tradedoubler:

Ad ID: 24484008
Name: 20 NL Current CTA – Main Offer

 

Nieuwe banners voor deze aanbieding zullen beschikbaar zijn op het Tradedoubler platform.

Succes met de promotie!

Team Disneyland Paris & Tradedoubler

Adverteerder: Disneyland Paris (19716)

Commissie: 2,5% (T) – 6% (P)
Website: http://www.disneylandparis.nl
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2020-07-10