Van 26 april t/m 13 Juni 2018 hebben wij een magische aanbieding:

Kom en vier de finale van onze 25e verjaardag met ons mee, nog t/m september 2018. Grijp je kans om de verrassingen voor onze 25e verjaardag zoals Disney Stars on Parade, Disney Illuminations, Star WarsTM Hyperspace Mountain en nog veel meer te ontdekken.

Beleef alle nieuwe verrassingen voor onze 25e verjaardag!

Star Tours: The Adventures Continue
Toen Star Tours bij de opening van het Disneyland Park in 1992 gelanceerd werd, ontpopte het zich al snel tot een iconische attractie. 25 jaar later is de attractie terug met een nieuwe ervaring, nieuwe bestemmingen, een nieuwe bestuurder, nieuwe personages en nieuwe 3D-technologie. Welkom bij Star Tours: The Adventures Continue! Bereid je voor op een gloednieuwe, avontuurlijke, intergalactische reis in 3D. Het wordt een episch avontuur.

Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission Mountain wordt Star Wars Hyperspace Mountain voor een volstrekt unieke ervaring. In een volledig nieuwe omgeving, geïnspireerd door het Star WarsTM universum, sluiten gasten zich aan bij de Rebel Alliance en worden ze piloten op een sensationele missie. Ze reizen met grote snelheid door de Star WarsTMgalaxy op de legendarische soundtrack van de saga. De ervaring wordt helemaal compleet dankzij adembenemende speciale effecten. Het wordt een unieke en sensationele reis door het Star WarsTM universum waarbij gasten de TIE fighters en de dreigende Star Destroyer proberen te ontwijken.

Disney Stars on Parade
Met schitterende nieuwe praalwagens, nieuwe muziek, een overvloed aan Disney Figuren en nieuwe kostuums zal Disney Stars on Parade jong en oud verbazen.

Tijdens Disney Stars on Parade volgen we Mickey en zijn vrienden op een echte ontdekkingsreis naar het land van de verbeelding, verdeeld in 8 hoofdstukken. Mickey, Minnie, Donald Duck, Goofy en Knabbel en Babbel zijn de ontdekkingsreizigers van de toekomst met een steampunk geïnspireerde futuristische look. De helden van Toy Story volgen daarna en nemen de gasten mee “naar de sterren, en daar voorbij!”. Brul met Simba “Hakuna Matata” mee! Vervolgens herinneren Baloe en Mowgli ons eraan dat je “van beren leren kan”, op het geluid van de percussie die een gevoel van avontuur en een jungle sfeer oproept. Begeef je vervolgens naar Neverland met Peter Pan en de Verloren Jongens!

Ook de onderwaterwereld wordt gevierd met Nemo, Marlin en Dory. Sta klaar voor het gebrul van de majestueuze draak van Maleficent, die prins Philip uitdaagt en vuur spuwt. Gelukkig overwint de romantiek van de Disney Prinsessen altijd het kwade. Het laatste hoofdstuk van deze wereld vol verwondering wordt afgesloten wanneer het boek zich sluit met een ijzige windvlaag, dankzij de geliefde heldinnen van Frozen.

The Starlit Princess Waltz
Met een snufje elfenstof opent Tinkerbell het feest. Doornroosje nodigt de andere Disney Prinsessen Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana uit op het bal. Elke prinses maakt haar entree in een prachtige baljurk, speciaal gemaakt voor de 25e verjaardag, op de muziek van een romantische fanfare. Deze show wordt versterkt door het vrolijke dansen van de spectaculaire fonteinen voor het Kasteel van Doornroosje.

Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris”
De Disney sterren nodigen de gasten elke dag uit om zich te verzamelen voor het podium bij het Kasteel van Doornroosje voor een grootse verjaardagshow. Vanuit alle hoeken van het park komen ze bijeen voor de komst van de bekendste muis. Voor deze bijzondere verjaardag haalt Mickey zijn allermooiste pak uit de kast: een smoking in de feestelijke kleuren blauw en zilver.

Disney Illuminations
Wanneer de avond valt, is het tijd voor een spectaculaire nieuwe ervaring: DisneyIlluminations. Deze gloednieuwe show is een technisch hoogstandje boordevol geluid, licht, projecties, fonteinen en adembenemende pyrotechnische effecten.

Elke avond, tegen de achtergrond van het Kasteel van Doornroosje, neemt Mickey de gasten mee op een boeiende reis in de voetsporen van de helden van de geanimeerde meesterwerken. Hij brengt het publiek naar een dimensie waar de verhalen van De Kleine Zeemeermin, Finding Nemo en Frozen tot leven komen met, voor de allereerste keer, projecties van “live action” filmbeelden. Gasten zullen getuige zijn van een ongelooflijke zeeslag met de Black Pearl, het legendarische schip van Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean. Tot slot kan elke Star Wars fan genieten van een opeenvolging van “live action beelden” met de Millennium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers. De Force is sterk met Disney Illumunitations.

En beleef onze twee nieuwe seizoenen!

  •     Festival van Piraten en Prinsessen : van 31 maart tot en met 31 mei 2018
  •     Marvel Superhelden : van 10 juni tot en met 30 september 2018

De 25e verjaardag van Disneyland Paris; beleef de magie, elke keer weer!

Jouw voordelen als Disneyland Paris affiliate:

  •     Aantrekkelijke commisies van 2,5% op ticketverkopen en 6% op verblijven (incl. hotels)
  •     30 dagen cookie lifetime
  •     Campagnes met effectieve marketing materialen (dynamische banners, video’s, emailing, etc.)
  •     Nieuws over Disneyland Paris voor jou om te delen op je websites en social media
  •     Verkopen worden snel toegedeeld
  •     Betrouwbare partner met persoonlijk contact

Aarzel niet om contact op te nemen met het Disneyland Paris affiliate team.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Team Disneyland Paris & Tradedoubler

Adverteerder: Disneyland Paris (19716)

Commissie: 2,5% (T) – 6% (P)
Website: http://www.disneylandparis.nl
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2018-04-30