Villages Nature® Parijs
 opent binnenkort zijn deuren op een steenworp afstand van Parijs en Disneyland® Parijs.
Informeer nu je klanten over de opening van deze nieuwe accommodatie van Center Parcs schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van de start van de verhuur.

Een nieuwe manier van vakantie vieren

Je hoeft dus niet ver weg te gaan om volledig tot rust te komen en er lekker tussenuit te gaan met je gezin, vrienden of met z’n tweeën. Geniet van entertainment, sport, ontspanning of ga op ontdekking; je vindt alles op loopafstand.

5 recreatiewerelden

In Villages Nature® Parijs krijg je onbeperkt toegang tot onze 5 recreatiewerelden: Aqualagon, BelleVie Farm, Forest of Legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade. Er worden talloze recreatiemogelijkheden en sportieve activiteiten aangeboden midden in de natuur, voor alle leeftijden. Zet je maar alvast schrap!

Voel je thuis

In Villages Nature® Parijs kies je naar wens de sfeer, het comfort en de ligging van je accommodatie voor een perfecte vakantie. Appartement of cottage, in het centrum van het dorp, aan het meer of in het bos … Kies waar je zin in hebt. Met wie ga jij op vakantie?

URL: http://clk.tradedoubler.com/click?p=275221&a=XXXX&g=0&url=http://www.centerparcs.nl/nl-nl/villages-nature_ms
Aanvullende info: schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van de start van de verhuur.

Mochten er vragen zijn, hoor ik het graag.

Succes met de promotie!

Adverteerder: Center Parcs (275221)  mm_logo_200x70
Commissie: 2% tot 3%
Website: http://www.centerparcs.nl/nl-nl
Informatie: Bekijk programma informatie

Inloggen in uw publisher account

Voor meer info of vragen kun je contact opnemen met Rudolph Dekker (accountmanager) via [email protected].

 

2017-02-16