Center Parcs lanceert nieuwe huisstijl!

Word één met je natuur.

Center Parcs heeft vandaag de nieuwe huisstijl gelanceerd. We willen alle publishers dan ook vragen het promotiemateriaal zoals banners en logo’s z.s.m. te vervangen met het nieuwe materiaal dat in ons systeem te vinden is. Daarnaast starten ze direct met een nieuwe campagne!

Campagne: Vroegboekkorting
Periode: t/m 20-02-2023
Banners: in het systeem
Trackinglink: https://clk.tradedoubler.com/click?p=275221&a=XXXX&url=https://www.centerparcs.nl/nl-nl/vroegboekvoordeel_sck

Lancering nieuwe huisstijl

Is het niet tijd om mooie gesprekken te voeren onder de sterrenhemel, frisse boslucht in te ademen of met je kleine in het golfslagbad te plonzen? Als je wilt kun je samen heerlijk eten in de Market Dome. Je kunt wakker worden met de eekhoorns en een frisse ochtendduik nemen. Je kunt herten in je tuin zien terwijl je geniet van het uitzicht op het bos. Bij Center Parcs voel je je één met de natuur.

Mensen voelen zich op hun best als ze echt contact met elkaar maken. Vooral in de natuur. Dat is wat Piet Derksen 55 jaar geleden inspireerde toen hij Center Parcs oprichtte. En dat is wat ons nu nog steeds inspireert, terwijl we onze ambitie nieuw leven inblazen.

Wij willen mensen echt bij elkaar brengen, midden in de natuur. Door ze uit te nodigen om te komen spelen, creëren, zorgen, onderzoeken, ontdekken en vooral: om te zijn zoals ze van nature zijn. Samen met de mensen waarvan ze houden. Welkom bij jouw nieuwe Center Parcs, waar wij meer dan ooit inspelen op de behoeften van vandaag en morgen. Met een compleet nieuw merk, vernieuwde parken en ervaringen om samen nog meer van onze natuur te genieten. En van elkaar.

Pioniers van nature

De eerste in de markt die natuur en mensen echt samenbracht.

Als mensen zijn we het gelukkigst als we samen zijn. En de natuur brengt ons samen. Dit was het idee waarmee Piet Derksen 55 jaar geleden Center Parcs oprichtte. Als een ware voorloper van lokaal toerisme, besefte hij hoe belangrijk de natuur is om ons goed te voelen. Vandaag de dag is de band tussen ons en de natuur belangrijker dan ooit. Daarom zetten we nu weer een nieuwe stap vooruit, door onszelf opnieuw uit te vinden.

Het mooie van veranderen

Zo hebben we onszelf opnieuw uitgevonden.

Er is veel veranderd de laatste tijd. Zo voelen we meer behoefte om samen te zijn. En bij ‘familie’ denken we nu aan iedereen om wie we geven. Van vrienden, tot collega’s of leden van onze sportclub. Ook is de natuur veel belangrijker voor ons geworden. We willen er niet alleen van genieten maar het ook beter beschermen. En meer dan ooit willen we ons echt verbonden voelen met de mensen om ons heen.

Daarom hebben we opnieuw een grote stap gezet. Wij vernieuwen onze parken en werken naar onze duurzaamheidsdoelen toe. We hebben ook ervaringen toegevoegd om meer van de natuur te genieten. En net zo belangrijk: we hebben nieuwe manieren gevonden om onze parken in harmonie te brengen met hun natuurlijke omgeving.

Meer genieten door jezelf te zijn

Ontdek het plezier van onbevangen genieten.

Weet je nog hoe het is om van de wildwaterbaan af te razen? Of het plezier van je vader natspatten terwijl je de rivier af kajakt? En wie wist dat als je kinderen van de Zip Wire scheren, jouw hart net zo snel klopt als dat van hen?

Op zulke momenten voelen we dat we leven. Die verbondenheid met elkaar en met de natuur is precies wat je in Center Parcs vindt. Het is de beste plek voor verrassende nieuwe ervaringen, midden in de natuur.

Word een met je eigen natuur

Doen wat in je natuur zit.

Ervaar die speelse kant van jezelf weer. Je zorgzame kant. Je avontuurlijke kant. Wij laten je graag van al die mooie kanten van jezelf genieten. Dus ga mooie gesprekken aan terwijl je over onbegane paden wandelt. Luister naar de stilte onder een serene sterrenhemel. En ontdek nieuwe kanten van de natuur waarin we leven.

Bij het nieuwe Center Parcs heb je plezier, deel je verhalen en voel je je meer met elkaar verbonden. Omdat je er samen ervaart wat het leven zo mooi maakt.

Samen een echte band voelen

Voel je verbonden op een nieuwe manier.

Voor veel mensen is de behoefte aan samenzijn gegroeid. En de definitie van ‘familie’ is uitgegroeid tot een bredere groep. Door nieuwe familiestructuren en door wie we zien als familie; zoals vrienden, collega’s of het voetbalteam. Onderdeel zijn van een groep en ons verbonden voelen met de mensen om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. En dat is wat ons echt gelukkig maakt.

Bij deze ben je van harte uitgenodigd, samen met de mensen waarvan je houdt. Om lokale bijzonderheden te ontdekken en te leren van mensen uit de omgeving. Zoals een imker die je de geheimen laat zien van de lekkerste honing of een ranger die je meeneemt op expeditie in het natuurpark. En we gaan verder. We willen ook een rol spelen in de gemeenschap. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan Europese projecten die gezinnen in nood helpen. Zo werken we samen met organisaties die gezinnen met zieke of gehandicapte kinderen ondersteunen, door ze de kans te geven om samen een zorgeloze vakantie te beleven.

De natuur blijft ons verbazen

Geniet van de natuur om je heen.

Is het niet fantastisch om bij elkaar te zijn en samen echt te genieten van onze mooie natuur? Bij ons kan dat op zijn best. Zoals slapen op een woonboot op een prachtig meer, of in een boomhuis tussen indrukwekkende boomtoppen. Of je nu kiest voor het strand, het bos of de bergen; de natuur zal altijd de basis zijn van je verblijf. Onze parken bestaan voor 90% uit water en bos met een rijke biodiversiteit. En met onze duurzaamheidsdoelen verankerd in ons DNA, blijven wij zorgdragen voor onze omgeving.

Laat je kleintjes genieten op een unieke beleefboerderij waar ze al spelende de natuur ontdekken. Ze kunnen zelfs samen met een ranger eropuit om verborgen dieren te spotten en tegelijk zien wat wij doen om onze omgeving te beschermen.

Ervaringen die uitnodigen om plezier te beleven

Beleef je eigen avontuur.

Natuurlijk zijn we nog steeds het Center Parcs dat je kent en waardeert voor die plons in de Aqua Mundo of dat wedstrijdje boogschieten. Maar we zijn ook veranderd en bieden veel nieuwe mogelijkheden om te ontspannen of actief te zijn. Nieuwe en persoonlijke ervaringen die we combineren met online diensten om je verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken.

Dus, hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? Je kunt eindeloos veel doen. Of juist even helemaal niets… En heb je een idee hoe het nog beter kan, laat het ons dan zeker weten. Wij staan altijd voor je klaar om iedereen een fantastische tijd te bieden.

Compleet nieuwe merkuitstraling

Maak kennis met het nieuwe Center Parcs.

Wij geloven dat de buitengewone ervaringen in onze parken mensen dichter bij elkaar kunnen brengen. Door samen te genieten van de natuur voelen ze zich meer verbonden. En omdat de wereld én mensen flink veranderd zijn, zijn wij meeveranderd. Dat zul je merken aan onze nieuwe merkuitstraling en nieuwe ervaringen. Van cottages waarin je je een echte natuurontdekker voelt, tot de bewegwijzering die je bij nieuwe ervaringen brengt. We hebben ons zelfs laten inspireren door de natuur voor ons nieuwe logo en huisstijl. Vanaf 4 januari zal deze transformatie overal zichtbaar zijn.

Je bent van harte welkom

Haal het mooiste in je naar boven.

Als je bij ons bent, krijg je vanzelf zin om samen plezier te beleven en de band te versterken met de mensen waarvan je houdt. Dat zit nu eenmaal in onze aard. In onze natuurlijke omgeving vind je de beste plek om speciale momenten te beleven. Om het onverwachte te doen. Nieuwe ervaringen te delen. Je kunt zelfs een kant van jezelf ontdekken, waarvan je niet wist dat je die had. En één ding is zeker: je zult er onvergetelijke herinneringen maken. Dus voel je welkom, want dit is jouw nieuwe Center Parcs.

Meer informatie: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nieuwe-identiteit_ms

Succes met de promotie!

Adverteerder: Center Parcs (275221)
Commissie: vanaf 2%
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl
Informatie: Bekijk programma informatie