Hierbij een aantal nieuwe adverteerders in de spotlight, het zijn voornamelijk programma’s in de Travel maar we hebben ook wat Food & Drink. Past het bij je site, meld je dan direct aan en start de promotie.

Voyages SNCF NL ( 282683 )
Voyages-sncf.com is de officiële online distributeur van SNCF-treintickets en specialist in Europese hogesnelheidstreinen (TGV-europe) en heeft een compleet aanbod op het gebied van treinreizen met treinen die op het grondgebied van Frankrijk rijden, maar ook daarbuiten (Thalys, Eurostar, Elipsos, TGV Lyria, TGV Frankrijk-Spanje …).
Commissie: 5% op Sales én iSales.
Publisher Types toegestaan: Alle, keyword policy gesloten.
Doelgroep: Leeftijden vanaf 18 jaar die van reizen houden.
Meld je nu aan

Heerlijkehuisjes.nl ( 282239 )
Bij heerlijkehuisjes.nl ontdekt en boekt een ieder zijn of haar ideale vakantiehuis of groepsaccommodatie. Het aanbod bestaat zowel uit authentieke particuliere vakantiehuizen tot vakantiehuizen op gerenommeerde vakantieparken.
Commissie: 5%
Publisher Types toegestaan: Content sites, emailing. Kortingscode & Cashback sites zijn niet toegestaan.
Doelgroep: (Jonge) gezinnen met of zonder kinderen, 50 plussers.
Meld je nu aan

Bungalows.nl ( 283313 )
Bungalows.nl heeft een uniek assortiment in de vorm van Center Parcs Mystery- en Nergens Goedkoper aanbiedingen. De Nergens Goedkoper aanbiedingen zijn ook écht nergens goedkoper. De Mystery-aanbiedingen worden op geen enkele andere site aangeboden en zijn laag geprijsd dit maakt Bungalows.nl uniek!
Commissie: 3% en 10EUR op Center Parcs 300+
Publisher Types toegestaan: Alles, keyword policy is gesloten
Doelgroep: (Jonge) gezinnen met of zonder kinderen, 50 plussers.
Meld je nu aan

Heineken Merch Store NL ( 284653 )
De Heineken Store is de nieuwe officiële website van de Heineken merchandising en bevat 4 hoofdcategorieën: Kleding, Koffers, Home & Bar en Cadeaus. Bezoek nu onze online shop en vindt de leukste gear, gadgets en kleding dat past bij jou stijl.
Commissie: 8% maar t/m 01.12.2017 is het 12%
Publisher Types toegestaan: Alle toegestaan, keyword policy gesloten
Doelgroep: Mannen en Vrouwen van 18+
Meld je nu aan

Stacaravandeals.nl ( 281620 )
Op de website van StacaravanDeals vind je de beste deals voor een groot aanbod Stacaravans in Nederland en Frankrijk. StacaravanDeals maakt het mogelijk om op een makkelijke en vriendelijke manier, stacaravan types en prijzen te vergelijken en te boeken voor de best mogelijke prijs.
Commissie: 3%
Publisher Types toegestaan: Alle, keyword policy is gesloten
Doelgroep: (Jonge) gezinnen met of zonder kinderen, 50 plussers.
Meld je nu aan

Indien je verdere vragen hebt, of het soort adverteerder dat jij graag wilt promoten zit er niet bij, neem dan vooral contact met ons op.

Succes!

Met vriendelijke groet,

Tradedoubler

 

2017-11-01