Beste filiaalpartner,

Graag informeren wij u dat onze Nederlandse winkel op 27-08-21 om 18:00 uur wordt gemigreerd.

Dit vereist de nodige aanpassingen aan de productdatafeeds en URL’s.

In het algemeen worden alle heine-reclamemiddelen automatisch aangepast. Wij verzoeken u echter uw huidige reclamemiddelen opnieuw te controleren.

Belangrijke opmerking over de commissietarieven:

De commissietarieven worden uitgevoerd conform de voorwaarden (per 27-02-2020). Dit betekent onder meer dat vanaf maandag 30-08-21 cashback- en voucherpartners een commissie van 4% ontvangen, zoals in de voorwaarden staat genoteerd.

Hieronder volgt een uittreksel uit de algemene voorwaarden voor compensatie:

“Voor cashback-partners geldt een commissie van 4% op elke bevestigde bestelling. Voor alle andere partners (bijvoorbeeld traditionele inhoudspagina’s en blogs) geldt een commissie van 6% op elke bevestigde bestelling.

Een premium segment biedt partners uit het basissegment ook de mogelijkheid om hun provisie verder te verhogen met 9% provisie.

De voorwaarden voor indeling in het premiumsegment zijn afgeleid van kwantitatieve en kwalitatieve criteria en worden individueel met de partner overeengekomen.”

Nog een stukje informatie dat betrekking heeft op de IDEAL-betaalmethode: helaas is de IDEAL-betaalmethode tijdelijk niet beschikbaar na de migratie, maar hier wordt momenteel aan gewerkt.

Voor andere vragen of problemen staan wij uiteraard tot uw beschikking en we wensen u veel succes met het heine-partnerprogramma.

Met vriendelijke groet,

Uw heine-filiaalteam & Tradedoubler

Adverteerder: Heine Shop NL (63042)
Commissie: 4 – 9%
Website:  https://www.heine-shop.nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

 

2021-08-26