DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij in Noord-Europa. Wij opereren binnen een netwerk van 25 routes, met 55 schepen voor passagiers en vracht. Van IJmuiden naar Newcastle vervoeren we jaarlijks ruim een half miljoen passagiers over het water.

Januari incentive
Om het nieuwe jaar goed te beginnen, hebben wij een scherpe actie voor nieuwe en bestaande publishers!

Als je je in januari aansluit bij ons affiliate programma, ontvang je in januari dubbele commissie. De bestaande publishers ontvangen in januari 10% commissie, met uitzondering van voucher code & cashback sites.

Segment Bestaande publishers Nieuwe publishers
General 4 – 7 % 4 -7 %
Januari Incentive 10 % 8 – 14 %

Lopende campagnes bij DFDS
15% Vroegboekkorting
We geven nu 15% korting op een overtocht per luxe cruiseferry naar Engeland/Schotland, Noorwegen en Litouwen. (Geldig tot en met 28 februari 2019)

URL: https://www.dfdsseaways.nl/exclusives/vroegboekacties

MiniCruise – Shoppen in Newcastle
Shoppen in Newcastle tijdens een 3-daagse MiniCruise inclusief diner- & ontbijtbuffet op de heenweg voor €98,- p.p. (Geldig tot en met 31 maart 2019)

URL: https://www.dfdsseaways.nl/aanbiedingen/newcastle/minicruise-shoppen

Voetbalreizen
Ieder jaar bieden wij voetbalreizen aan van wedstrijden in de Premier League. Zo hebben we dit jaar tickets voor de club Newcastle United, maar ook wedstrijden van diverse Londense voetbalclubs!

URL: https://www.dfdsseaways.nl/voetbalreizen

Alle voordelen op een rij:

  • Regelmatig interessante promoties van onze overtochten en minicruises
  • Aantrekkelijke commissie
  • Dubbele commissie voor nieuwe publishers in januari en 10% voor bestaande publishers, met uitzondering van voucher code & cashback sites.
  • Regelmatig acties en beloningen voor publishers

 

2019-01-07