De 30e verjaardag van Disneyland Paris

Beste Disneyland affiliates,

Dompel je community onder in een magische en unieke beleving: de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Laat de magie stralen!

Actie: Disneyland 30e verjaardag!
Banners: Beschikbaar in het systeem
Landingspagina: https://www.disneylandparis.com/nl-nl/

https://metaapes.planetapes.de/newsletter/disneyland/2022_0101_30th/Header30th.jpg

Vanaf 6 maart gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten. Samen met de Disney Figuren vieren we de unieke 30e verjaardag met nieuwe shows, belevingen en iconische verhalen.

Ontdek hier alvast een voorproefje van de magische nieuwigheden:

Een magische sfeer

Geniet van de magische sfeer en bewonder de feestelijke decoraties voor onze 30e verjaardag, zowel overdag als ‘s avonds.

Glinsterende nieuwe outfits

Mickey, Minnie, Donald, Katrien en hun vrienden kunnen niet wachten om onze verjaardag met je te vieren in hun schitterende nieuwe outfits.

Exclusieve souvenirs

Neem het feest mee naar huis met een van onze schitterende nieuwe en exclusieve 30e verjaardag souvenirs. Er is iets leuks voor iedereen!

Unieke snacks

Geniet van Disneylicious snacks en maaltijden die speciaal voor onze 30e verjaardag zijn gemaakt.

Profiteer van onze beste prijzen en flexibele voorwaarden

Laat je community alvast hun verblijf tijdens onze 30e verjaardag boeken, want hoe eerder ze boeken hoe meer keus ze hebben uit de beste prijzen. Ze kunnen hun boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren1, in flexibele termijnen betalen en momenteel zijn geen boekingskosten, dit is het ideale moment om te boeken!

Adviseer je community om hun verblijf met onze handige prijskalender te plannen, vergelijk verschillende periodes2 en vind het ideale moment voor een reis naar het hart van de magie!

Veel succes met de promotie!

Tradedoubler en Team Disneyland Paris