MediaMarkt | Geen commissie op Playstation 5 bestellingen

Beste publishers,

Hierbij wil MediaMarkt laten weten dat er vanaf heden geen commissie meer uitgekeerd zal worden op Playstation 5 bestellingen.
De PlayStation 5 is sinds de lancering een ongekend populair en gewild product. Het product is vrijwel niet- tot extreem moeilijk verkrijgbaar en zelfs als de PlayStation 5 op voorraad komt bij de MediaMarkt, verkoopt het product zichzelf binnen enkele minuten alweer uit. Hier zijn geen verdere marketinginspanningen voor nodig en dus worden marketingkosten omtrent dit product uitgesloten.

Mocht u op uw website promotie doen voor dit specifieke product verzoeken wij deze vandaag of morgen te verwijderen. Bestellingen die vanaf donderdag 23 december 00:00 gegenereerd worden waar de Playstation 5 (ook) is verkocht, ontvangen geen commissie meer en worden tijdens het keuringsproces afgekeurd.

LET OP: Cashback partners dienen dit duidelijk in de voorwaarden op te nemen.

Groet,

MediaMarkt & Tradedoubler