Euromaster Bandenservice | Adverteerder van de Maand

Euromaster Bandenservice | Adverteerder van de Maand

Euromaster is een Europees netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Euromaster Nederland bestaat sinds 1991 en is een 100% dochter van de Michelin Groep. In een wereld die voortdurend in beweging is, bedienen wij onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Je kunt door heel Nederland bij één van onze ruim 100 vestigingen terecht voor de beste bandenservice en het volledige onderhoud van je auto: APK, grote en kleine beurt, aircoservice en nog veel meer.

Promoot nu de volgende actie: Luister-naar-je-auto-weken
Bij Euromaster vinden we het belangrijk dat je naar je auto luistert. En als jij het niet doet, doen wij dat graag voor je! Wij hebben een aantal tips om je auto in uitstekende conditie te houden, nu zelfs extra voordelig.

  • Je kunt bijvoorbeeld je airco gratis laten checken en je krijgt forse korting op een servicebeurt. Onze Airco Service kost nu bijvoorbeeld geen € 100,- maar € 65,-.
  • Onderhoudsbeurten zijn nu ook extra voordelig, je krijgt 25% korting op de onderdelen!
  • Om zorgeloos op vakantie te gaan, hebben we nu ook de vakantiecheck van € 12,50 voor slechts € 7,50.
  • Ook banden zijn nu extra voordelig. Michelin banden worden gratis gemonteerd, je krijgt tot en met december tot € 40,- cashback op Kleber en onze budgetbanden zijn extra scherp geprijsd. Genoeg voordeel bij Euromaster in juni!Succes met de promotie!

Adverteerder: Euromaster Bandenservice BV (233657)
Commissie: tot 5%
Website: https://bandenkopen.euromaster.nl/
Informatie: Bekijk programma informatie

Inloggen in uw publisher account