Nieuw & Exclusief | Staatsloterij, Lotto & Eurojackpot

Wij zijn erg blij te mogen aankondigen dat de Nederlandse loterij exclusief met Tradedoubler zal gaan samenwerken voor hun drie merken; de Staatsloterij, de Lotto en de Eurojackpot. De Nederlandse Loterij zet in op meer resultaat uit online kanalen, waarbij affiliate marketing een belangrijk kanaal is. De drie programma’s zijn zojuist live gegaan op ons netwerk.

Staatsloterij (ID 289102)

De Staatsloterij is de loterij van Nederland met de grootste prijzenpot en de hoogste winkans. Onder het mom van ‘wat u ziet is wat u wint’ worden alle prijzen in de Staatsloterij vrij van kansspelbelasting uitgekeerd en doen alleen de verkochte lotnummers mee aan de trekking. De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Samen met de Koningsdagtrekking op 27 april, extra trekking op 1 juli en 1 oktober en Oudejaarstrekking op 31 december. De Staatsloterij organiseert jaarlijks 16 trekkingen.

CPA vanaf 0.25EUR voor 1/5 lot tot aan 28.93EUR voor het automatisch meespelen. De cookietijd is 30 dagen en er zijn verschillende banners en tekstlinks aanwezig.

Bekijk de programma informatie pagina voor alle details en om je direct aan te melden.

De Lotto (ID 289103)

Niet alleen jij wint met Lotto. De opbrengsten van Lotto komen na aftrek van het prijzengeld namelijk volledig ten goede aan de Nederlandse sport en 18 andere goede doelen.

CPA is 20% voor losse loten en trial abonnementen en 28.50EUR voor de abonnementen. De cookietijd is 15 dagen en er zijn verschillende banners en tekstlinks aanwezig.

Bekijk de programma informatie pagina voor alle details en om je direct aan te melden.

Eurojackpot (ID 289104)

Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel, waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Jackpot. Bij Eurojackpot kies je 5 getallen uit 50 en 2 extra bonusgetallen uit 10. Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot! Deze is minimaal 10 miljoen euro en kan oplopen tot wel 90 miljoen euro. De te winnen prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal verkochte loten. Er is elke vrijdag een trekking.

CPA begint op 0.40EUR voor 1 en 2 loten en loopt op tot 4.40EUR voor 9 of 10 loten. De cookietijd is 15 dagen.

Bekijk de programma informatie pagina voor alle details en om je direct aan te melden.

Alle publisher typen zijn toegestaan, de keyword policy is gesloten.

Indien je hier verdere vragen over hebt, neem dan contact op met charlotte.vermeer@tradedoubler.com

Succes met de promotie!

Please follow and like us: